Το κύριο χαρακτηριστικό του ICONIA TAB A100 της Acer είναι η πραγματικά πλούσια εμπειρία χρήστη.


Acer Iconia Tab A100_02Eίναι εφοδιασμένο με το Android 3.0 “Honeycomb”, το νέο λειτουργικό σύστημα Android, ειδικά βελτιστοποιημένο για υπολογιστές tablet. Στην κεντρική σελίδα υπάρχουν πόροι ομαδοποιημένοι σε τέσσερις βασικές κατηγορίες χρήσης, για πανεύκολη πρόσβαση:
– Games Zone: εδώ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία προεγκατεστημένων παιχνιδιών – online, 3D και κονσόλας – που σίγουρα θα λατρέψετε.
– eReading: όπου μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη λήψη ή την ανάγνωση περιοδικών και βιβλίων. Τα περιοδικά με το Zinio, τα βιβλία με το Nook και το LumiRead.
– Η κατηγορία Multimedia περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε μουσική, βίντεο και φωτογραφίες.
– Στο SNS θα βρείτε συγκεντρωμένη όλη την κοινωνική ζωή σας. Εδώ δεν θα βρείτε μόνο τους συνδέσμους για το Facebook και το Twitter, αλλά και το Acer SocialJogger που σας επιτρέπει προβολή, δημοσίευση αναρτήσεων και ενημέρωση όλων των λογαριασμών σας με μια μόνο ματιά.


Acer Iconia Tab A100_03Επίσης, στο Acer ICONIA TAB είναι προεγκατεστημένο το clear.fi, η πλατφόρμα κοινής χρήσης πολυμέσων της Acer που επιτρέπει απόλυτη ενοποίηση της συσκευής στο οικιακό περιβάλλον clear.fi, για εύκολη πρόσβαση, αναπαραγωγή και κοινή χρήση πολυμέσων μέσω του οικιακού δικτύου, καθώς και για άμεση δημοσίευση ενημερώσεων στα κοινωνικά δίκτυα πολυμέσων που συμμετέχει ο χρήστης.


Το Acer ICONIA TAB A100 ενσωματώνει επεξεργαστή διπλού πυρήνα NVIDIA® Tegra™ 2, τον πρώτο επεξεργαστή διπλού πυρήνα για φορητές συσκευές, που παρέχει μέχρι και δύο φορές ταχύτερη περιήγηση, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία Web. Επιπλέον, η κάρτα γραφικών ULP (ultra-low power: εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης) NVIDIA® GeForce® GPU με υποστήριξη Flash 10.1, εξασφαλίζει εκπληκτικά γραφικά, για βελτιστοποιημένη προβολή υψηλής ευκρίνειας, 3D και εμπειρία παιχνιδιών με ποιότητα κονσόλας, καθώς και αναπαραγωγή πολυμέσων οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, φωτογραφίες και πολλά άλλα σε μεγάλη τηλεοπτική οθόνη, με τέλεια ποιότητα HD, χάρη στην αναπαραγωγή βίντεο 1080p HD.


Acer Iconia Tab A100_01Σε αυτό το tablet με οθόνη αφής 7 ιντσών (1024×600) και λόγο διαστάσεων 16:9, μπορείτε να απολαύσετε φωτογραφίες, βίντεο και ταινίες, να διαβάσετε βιβλία και περιοδικά και το πιο εντυπωσιακό, μπορείτε να παίξετε κορυφαίας ποιότητας παιχνίδια HD και πολύπλοκα online παιχνίδια 3D, χάρη στην οθόνη multi-touch και στο γυροσκοπικό στοιχείο ελέγχου, για εμπειρία παιχνιδιού εφάμιλλη με τις καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών.


Με την τεχνολογία Dolby Mobile που παρέχει πλούσιο, ζωντανό ήχο με αυξημένη απόδοση μπάσων και πρόσθετο βάθος, αυτό το tablet οδηγεί την εμπειρία διασκέδασης σε νέο επίπεδο. Ως αποκορύφωμα της πλούσιας εμπειρίας διασκέδασης, το ICONIA TAB A100 διαθέτει στο πίσω μέρος, κάμερα αυτόματης εστίασης 5MP, για να αποτυπώνετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας και να τις ανεβάζετε στα κοινωνικά σας δίκτυα, καθώς και μπροστινή κάμερα 2MP, για να συνομιλείτε ζωντανά με τους φίλους σας.


Οι πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου Wi-Fi, 3G ή Bluetooth® 2.1, μεγιστοποιούν την εμπειρία και σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με όλους όσους σας ενδιαφέρουν. Μαζί με την ενσωματωμένη θύρα HDMI και έξοδο 1080p, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προβολή περιεχομένου HD σε πλήρη απεικόνιση HD σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης ή υπολογιστή, ενώ η θύρα USB πλήρους μεγέθους και η θύρα mini USB σας επιτρέπουν να συνδέετε το ICONIA TAB A100 σε άλλες συσκευές.