H Toshiba προσθέτει δύο camcorders με ισχυρές επιλογές zoom και δυνατότητες διανομής περιεχομένου στη σειρά Camileo.


Camileo B10

Camileo B10

H Toshiba Europe GmbH παρουσίασε δύο νέες camcorders με Full HD δυνατότητες: την Camileo P100 και την Camileo B10. Η B10 απευθύνεται σε δραστήριους και αθλητικούς τύπους, περιπετειώδεις ταξιδιώτες, νέους στην ηλικία και νέους στην καρδιά. Εν ολίγοις, σε καταναλωτές που θέλουν μια ισχυρή κάμερα που θα μπορούν να έχουν στα χέρια τους για αυθόρμητες λήψεις, ενώ παράλληλα δε θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς σε ποιότητα εικόνας. Η P100, που διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό «λαβής πιστολιού» και δυνατό zoom, αποτελεί την ιδανική συντροφιά για κάθε περίπτωση. Οι δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια της Camileo θα είναι διαθέσιμες το δεύτερο τρίμηνο του 2011 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική .


Οι Camileo B10 και Camileo P100 της Toshiba διαθέτουν επιφάνεια χρήσης με τακτοποιημένα γραφικά και μενού που προσφέρεται για εύκολη πλοήγηση. Λόγω της συμβατότητας με flash κάρτες μνήμης που υποστηρίζουν 64 GB SDXC, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους αρκετό χώρο για να αποθηκεύουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους. Επιπλέον, το πλήκτρο Upload επιτρέπει το εύκολο ανέβασμα videos σε social networks για να τα μοιράζεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Για να μεταφέρετε φωτογραφίες και video clips κατευθείαν σε HD display, οι συγκεκριμένες κάμερες προσφέρουν HDMI® Digital AV.


Camileo P100: Ισχυρό zoom και λιγότερες διορθώσεις

Camileo P100

Camileo P100

Η P100 διαθέτει ισχυρό zoom που επιτρέπει να αποτυπώσετε με περισσότερη λεπτομέρεια μακρινά βίντεο με δυνατότητα 8x μεγιστοποίησης για πιο ευκρινή Full HD videos. Με αλλαγή σε photo mode, προσφέρει 5x zoom με 16 megapixels ανάλυση και παρεμβολή σε πραγματικό χρόνο. Η P100 συνδέει αυτόματα σκηνές όταν πατηθεί το πλήκτρο Pause. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να διακόψουν την εγγραφή και να επανέλθουν αργότερα με το ίδιο clip.


Camileo B10 – αιχμαλωτίζει την περιπέτεια σε Full HD
Πέρα από τη λειτουργία εύκολου upload σε social networks, η B10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως web cam. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν την κάμερα με έναν φορητό υπολογιστή που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω USB για να είναι σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους. Με βάρος μόλις 108g, η B10 είναι μια ισχυρή κάμερα σε μέγεθος τσέπης που μπορείτε πάντοτε να έχετε μαζί σας. Η σταθερότητα στις λήψεις βίντεο –σε συνδυασμό με τη λειτουργία motion detection- παράγει έντονες εικόνες και σκηνές δράσης.