Tα νέα Acer Aspire 7750, 5750 και 4750 είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για τις καθημερινές εργασίες σας.


Acer 5750

Acer 5750

Tα μοντέλα της νέας σειράς Acer Aspire x750 διαθέτουν όλες τις δυνατότητες που είναι απαραίτητες για να απολαύσετε multimedia υψηλής ευκρίνειας, απαράμιλλο ήχο και multitasking χωρίς συμβιβασμούς. Χάρη στους δεύτερης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ i, που ενσωματώνουν την Turbo Boost Technology 2.0 και εκτεταμένες δυνατότητες διαχείρισης media, αυτά τα laptops προσφέρουν ενισχυμένη απόδοση και προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης για ευκολότερη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου multimedia. Επιπλέον συνδυάζουν επεξεργαστική ισχύ με ενεργειακή αποδοτικότητα.


Όλη η σειρά διαθέτει Clear.fi, το νέο σύστημα media sharing της Acer που βασίζεται στην ιδέα ότι η διαχείριση περιεχομένου multimedia είναι ευκολότερη όταν γίνεται μέσα από ένα απλό, ενιαίο σύστημα με κοινό interface, οπουδήποτε και αν βρίσκονται τα αρχεία. Το Clear.fi είναι μια εφαρμογή ανεξάρτητη από πλατφόρμες που αυτόματα ανιχνεύει συμβατές συσκευές, συνδεδεμένες με το ασύρματο τοπικό δίκτυο, επιτρέποντας την κοινή χρήση όλου του ψηφιακού περιεχομένου, όπου και αν αυτό βρίσκεται αποθηκευμένο, μέσω του Clear.fi media interface.


Τα μοντέλα της σειράς διατίθενται σε τρία μεγέθη: 14 in (35,5 cm), 15,6 in (39,5 cm) και 17,3 in (44 cm) – όλα με οθόνες υψηλής ευκρίνειας Acer CineCrystal™ LED backlit, για ρεαλιστικότατη απεικόνιση. Με λόγο διαστάσεων 16:9 και υψηλή ανάλυση η σειρά Aspire x750 υπόσχεται θεαματική εμπειρία ψυχαγωγίας σε High Definition, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.


Η τελευταία έκδοση του προτύπου HDMI® όχι μόνο σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία της υψηλής ευκρίνειας σε μεγαλύτερη οθόνη, αλλά υποστηρίζει και εξαιρετικά υψηλές αναλύσεις που φτάνουν αρκετά πιο πέρα από τα σημερινά συστήματα 1080p, ενώ ενσωματώνει ένα ειδικό κανάλι δεδομένων, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάσουν video, audio και data streaming σε ένα ενιαίο καλώδιο και να αξιοποιήσουν πλήρως τις IP συσκευές.


Είτε θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι, να παρακολουθήσετε μια ταινία είτε απλά να χαλαρώσετε με την αγαπημένη σας μουσική, οι ηχητικές δυνατότητες που βασίζονται στο Dolby® Advanced Audio® v2 (διαθέτουν audio optimizer, ρυθμιστές έντασης και όγκου, volume maximizer και surround virtualizer για τα ενσωματωμένα ηχεία) θα σας χαρίσουν έναν απαράμιλλο ήχο. Η ανώτερη ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες υψηλής ευκρίνειας και το Blue-ray Disc™ drive (προαιρετικά) είναι το εισιτήριό σας σε μια εμπειρία ψυχαγωγίας που θα αιχμαλωτίσει όλες τις αισθήσεις σας.


Το βελτιωμένο και πρακτικό ντιζάιν συμπληρώνει την εντυπωσιακή απόδοση και τις προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης. Το εξωτερικό του φινίρισμα με μορφή πλέγματος που ξεκινάει από το εξωτερικό κάλυμμα, εκτίνεται για να καλύψει και ολόκληρο το palm rest, προστατεύοντας το laptop από γρατσουνιές και σημάδια ενώ αποφεύγονται και οι δαχτυλιές. Κάτω από το κάλυμμα, το υψηλής απόκρισης πληκτρολόγιο Acer FineTip με μεγαλύτερα πλήκτρα προσφέρει πιο άνετη πληκτρολόγηση, ενώ το αριθμητικό πληκτρολόγιο (δεν διατίθεται στο Aspire 4750) παρέχει πρόσθετη ευκολία στην εισαγωγή δεδομένων. Το πολυ-λειτουργικό touchpad με circular-motion scrolling και pinch-action zoom, κάνει την πλοήγηση γρήγορη και απλή, ενώ τα media control keys προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση στην ψυχαγωγία.


Τα νέα notebooks της Acer διαθέτουν μέχρι και 16 GΒ μνήμης DDR3, που εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και ταχύτατη μεταφορά δεδομένων για απρόσκοπτη διαχείριση ακόμη και των υψηλών απαιτήσεων του multitasking. Οι μεγάλης χωρητικότητας σκληροί δίσκοι παρέχουν άπλετο χώρο αποθήκευσης όλων των multimedia αρχείων σας, ενώ στο Aspire 7750 υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα συνδυασμού ενός εξαιρετικά γρήγορου SSD -για ταχύτατη εκκίνηση και άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές σας-, με έναν μεγάλο συμβατικό σκληρό δίσκο για την αποθήκευση των δεδομένων. Ένας multi-in-1 card reader υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα φορητά μέσα αποθήκευσης για διανομή, μεταφορά και αποθήκευση αρχείων.


Μια μεγάλη γκάμα λύσεων συνδεσιμότητας απλοποιεί τις επικοινωνίες μέσω Internet. Η σύνδεση Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ με υποστήριξη Acer SignalUp™ παρέχει ασύρματη πρόσβαση σε hotspot ή σε τοπικό δίκτυο. Το Gigabit Ethernet προσφέρει σταθερή ενσύρματη σύνδεση. Το προαιρετικό Bluetooth® 3.0 επιτρέπει γρήγορο data sharing, ενώ μέσω της θύρας USB 3.0 μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα από και προς εξωτερικές συσκευές 10 φορές ταχύτερα από πριν. Με την Acer Crystal Eye webcam μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με τους φίλους σας ή να οργανώσετε τηλεδιασκέψεις με τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, χάρη στο mic/earphone combo jack μπορείτε να ακούσετε μουσική ή να παρακολουθήσετε μια ταινία με το ακουστικό του smartphone σας.


Η σειρά Aspire x750 φροντίζει την ίδια στιγμή να μειώνει την περιβαλλοντική επίδραση, με ένα φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό ο οποίος υιοθετεί την τεχνολογία, τα υλικά και τις διαδικασίες που συμμορφώνονται με τα σχετικά διεθνή πρότυπα, ξεκινώντας από την τεχνολογία LED backlight. Οι δίοδοι LED συμβάλουν στην αναπαραγωγή καλύτερης εικόνας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ ταυτόχρονα δεν χρησιμοποιούν υδράργυρο και εξοικονομούν ενέργεια έναντι των παραδοσιακών οθονών.