Η ΑΤΕ Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, εταιρεία του Ομίλου της Αγροτικής Τράπεζας εμπιστεύτηκε την υλοποίηση του δικτυακού της τόπου (www.atesecurities.gr) στην Hellas Internet.

Η Hellas Internet σχεδίασε και υλοποίησε το σύνολο της εφαρμογής χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα hiweb – Hellas Internet Web Builder. Η πλατφόρμα hiweb, καλύπτει πλήρως τις ειδικές απαιτήσεις και ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα E-COMMERCE και CMS οποιουδήποτε κλάδου, συνδυάζοντας την ευκολία στον χειρισμό με την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

Το website, του χρηματιστηριακού βραχίονα της Αγροτικής Τράπεζας, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον επισκέπτη/χρήστη. Μεταξύ άλλων, ο επισκέπτης/χρήστης, της ιστοσελίδας της ΑΤΕ Χρηματιστηριακής, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα βασικά επιχειρηματικά νέα, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να διαβάσει και να «κατεβάσει», τις αναλύσεις για τις εισηγμένες εταιρείες στο Χ.Α. που εκπονούν οι αναλυτές της ΑΤΕ Χρηματιστηριακής, καθώς επίσης και το καθημερινό report της Χρηματιστηριακής για την πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών.