Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το Partner New Hire Training για την περιοχή Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η ενίσχυση των γνώσεων των συμμετεχόντων για την αύξηση των πωλήσεων. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες απέκτησαν σημαντική εμπειρία στην καλύτερη τοποθέτηση των λύσεων της Sun στην πελατειακή τους βάση, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, αλλά και την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων τους.

Κορυφαίοι εκπαιδευτές και Vice Presidents από όλους τους κλάδους και τμήματα της SUN βρέθηκαν στην Αθήνα, συζήτησαν και κάλυψαν μεταξύ άλλων θέματα όπως το όραμα της Sun, τις στρατηγικές Go-To-Market, τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της SUN όπως το Open Storage, τα SunRay Desktop Solutions, καθώς και την οργάνωση του καναλιού και τις διάφορες σχετικές λειτουργικές διαδικασίες όπως νομικά θέματα, παραγγελίες, διαδικασίες πρσφορών κ.α.

Την τριήμερη εκπαίδευση παρακολούθησαν πολλοί συνεργάτες της SUN από Ελλάδα, Βαλκάνια και Τουρκία. Όλοι οι συμμετέχοντες πιστοποιήθηκαν σε ολες τις Entry Level πλατφόρμες της Sun (SPARC, x64, Software & Storage) μέσω των σχετικών εξετάσεων που διεξήχθησαν κατά την εκπάιδευση.