Νέα προϊόντα γεμάτα χρώμα και λειτουργικότητα παρουσίασε η SanDisk με έμφαση στο σχεδιασμό.


EDGEΤο απλό και εύκολο στη χρήση SanDisk® Cruzer® Edge™ USB Flash drive κυκλοφορεί πλέον σε δυο νέα χρώματα – μπλε και μοβ. Με compact σχεδιασμό για ευκολία στη μεταφορά, το SanDisk Cruzer Edge USB Flash Drive επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα video τους όπου και αν βρίσκονται.


Είναι εφοδιασμένο με SanDisk SecureAccess λογισμικό που επιτρέπει στους καταναλωτές να αποθηκεύουν τα αρχεία σε κρυπτογραφημένο φάκελο με κωδικό πρόσβασης μέσα στο SanDisk USB flash drive. Προσφέρει, επίσης, Secure online backup Προαιρετικά με έως και 2GB online backup ασφάλεια για απομακρυσμένη πρόσβαση σε online δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, και εύκολη παρουσίαση μεγάλων αρχείων παντού.


Μπορείτε να αποθηκεύστε περισσότερα με χωρητικότητα 4GB και 8GB, τα διαθέσιμα χρώματα είναι Μαύρο/Μπλε και Μαύρο/Μοβ, ενώ καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύηση.


RETAILΞεχωριστή εμπειρία στην αποθήκευση προσφέρει από τη μεριά του το Sandisk Cruzer USB Retail Flash Drive, σε 3 μοναδικούς χρωματισμούς διαθέσιμο σε χωρητικότητα 8GB. Και εδώ υπάρχει το SanDisk Secure Access λογισμικό που επιτρέπει στους καταναλωτές να αποθηκεύουν τα αρχεία σε κρυπτογραφημένο φάκελο με κωδικό πρόσβασης μέσα στο SanDisk USB flash drive, ενώ προσφέρεται προαιρετικά secure online backup υπηρεσία με έως και 2GB online backup ασφάλεια. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι το Μπλε, Κόκκινο και Μοβ, με 5 χρόνια εγγύηση.