Αέρας δημιουργίας φύσηξε το Σάββατο 16 Απριλίου στο iStorm, καθώς το κατάστημα φιλοξένησε μία ομάδα από 15 εφήβους /Μεγάλους Οδηγούς.


event odhgoi istormΠρόκειται για τον ο κλάδο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που απευθύνεται σε εφήβους 14 έως 17 ετών – οι οποίοι στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Συνάντησης του Κλάδου τους, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 16-17 /4, επισκέφτηκαν το κατάστημα με σκοπό να συγκεντρώσουν υλικό και να ετοιμάσουν το επόμενο τεύχος τους περιοδικού τους.


Οι νεαροί επίδοξοι δημοσιογράφοι και σχεδιαστές, έχοντας στη διάθεσή τους την αίθουσα σεμιναρίων του καταστήματος, η οποία είναι εξοπλισμένη με iMac Υπολογιστές, scanner & εκτυπωτή, internet και skype είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους συνοδούς τους αλλά και το προσωπικό του iStorm για τις βασικές αρχές της γραφιστικής, της δημοσιογραφίας και των εφαρμογών της Apple και να εφαρμόσουν στην πράξη όσα έμαθαν, ετοιμάζοντας την ύλη τους, παίρνοντας τηλεφωνικά συνεντεύξεις και φωτογραφίες με email από άλλες ομάδες Οδηγών που βρίσκονταν σε διάφορα σημεία στην Αθήνα και στήνοντας επί τόπου το επόμενο τεύχος του περιοδικού τους.


Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, με μία ξενάγηση στο κατάστημα, το περιοδικό στημένο, σχεδόν έτοιμο για το τυπογραφείο, τα παιδιά χαρούμενα, γεμάτα καινούργιες ιδέες και πολλές νέες γνώσεις και το iStorm έτοιμο να υποδεχθεί επόμενες ομάδες μικρών ή μεγάλων φίλων, που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα τις Apple και τις δυνατότητές τους.


Περισσότερες πληροφορίες για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού θα βρείτε στο www.seo.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο iStorm, επισκεφτείτε το www.iStorm.gr.