Ζήστε την εμπειρία του “The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D” στην παλάμη του χεριού σας, αποκλειστικά στο Nintendo 3DS.


1_TitleScreen_ENΈνας από τους τίτλους που έχουν απολαύσει του σημαντικότερους επαίνους των κριτικών ιστορικά, το The Legend of Zelda Ocarina of Time, επέστρεψε, αυτή τη φορά σε full 3D – χωρίς να απαιτούνται ειδικά γυαλιά – αποκλειστικά στο Nintendo 3DS. Ετοιμαστείτε για ένα καυτό καλοκαίρι καθώς το The Legend of Zelda™: Ocarina of Time 3D – μία περίτεχνη ανανέωση σε ένα από τα ορόσημα της ιστορίας των video games – έρχεται στην Ευρώπη στις 17 Ιουνίου 2011.


Με εκπληκτικά re-mastered γραφικά και νέα, εντυπωσιακή 3D απεικόνιση, οι φίλοι του πρωτότυπου παιχνιδιού, αλλά και οι νέοι χρήστες, θα μπορέσουν να θαυμάσουν αυτή την κλασσική δημιουργία και να πάρουν μέρος στις παράτολμες περιπέτειες ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες των video games – του Link!


25_LinkSitting_ENΟδηγήστε τον Link – ένα νεαρό αγόρι που αναλαμβάνει να σώσει την χώρα της Hyrule από τον Ganondorf, τον Gerudo Βασιλιά των Ληστών. Το σατανικός Ganondorf είναι αποφασισμένος να αρπάξει τον έλεγχο τόσο της χώρας της Hyrule, αλλά και του ίδιου του χρόνου, καθώς καθοδηγείται από την φιλοδοξία του να ανατρέψει την Βασιλική Οικογένεια. Από τον Link εξαρτάται αν θα καταφέρει να τον σταματήσει, καθώς εσείς θα τον καθοδηγείτε σε ένα ταξίδι στο χρόνο. Εξερευνήστε αχανή τοπία, μυθικούς ναούς, μπουντρούμια, πόλεις και χωριά, αλληλεπιδράστε με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες και πολεμήστε με ποικίλους εχθρούς – όλα σε εντυπωσιακό 3D.


Ο αρχικός τρόπος χειρισμού του παιχνιδιού έχει επανασχεδιαστεί πλήρως προκειμένου να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τις δυνατότητες του Nintendo 3DS. Οι παίκτες θα μπορούν να ελέγχουν τον Link χρησιμοποιώντας τον γυροσκοπικό μοχλό (Circle Pad), ενώ η οθόνη αφής του Nintendo 3DS χρησιμεύει για την επιλογή αντικειμένων, χαρτών και εξοπλισμού – όλα με έναν ανανεωμένο και εύχρηστο τρόπο. Οι παίκτες μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν τους εσωτερικούς γυροσκοπικούς αισθητήρες του Nintendo 3DS. Οι λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης που έχουν χρησιμοποιηθεί σας επιτρέπουν να παρατηρήσετε το περιβάλλον σας, όταν είστε σε οπτική πρώτου προσώπου απλώς μετακινώντας το Nintendo 3DS γύρω σας.


13_ChargingSkulltula_ENΗ εμπειρία full 3D που προσφέρει το παιχνίδι, όχι απλά επιτρέπει την ευκολότερη πλοήγηση μέσα στο παιχνίδι, αλλά και ένα βελτιωμένο και πιο φυσικό τρόπο χειρισμού που σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο στην επίλυση γρίφων, στο ταξίδι σας στο χρόνο ή στην εξερεύνηση της Hyrule. Για τους παίκτες που δεν γνωρίζουν την σειρά the Legend of Zelda υπάρχουν επίσης μικρά video μέσα στο παιχνίδι που παρέχουν βοήθεια στον τρόπο επίλυσης κάποιων από τους γρίφους που θα συναντήσουν στο ταξίδι τους.


Οι φίλοι της πρωτότυπης έκδοσης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουργιες προσθήκες που δεν υπήρχαν στην αρχικό παιχνίδι, τα Master Quest και Boss Challenge. Το Master Quest επιφέρει μερικές εκπληκτικές αλλαγές στο παιχνίδι. Οι γρίφοι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και να λυθούν με νέους τρόπους σε σχέση με το Story mode, ενώ τα αντικείμενα και οι εχθροί θα βρίσκονται σε νέες τοποθεσίες. Επιπλέον, η χώρα της Hyrule έχει αναστραφεί σαν να αντικατοπτρίζεται σε καθρέφτη – οπότε ότι αρχικά φαινόταν στα δεξιά τώρα είναι στα αριστερά και το αντίστροφο. Αντίστοιχα, οι εχθροί θα είναι δυσκολότεροι, οπότε η αυξημένη πολυπλοκότητα του νέου Master Quest θα θέσει σε δοκιμασία τις ικανότητες ακόμα και των πιο βετεράνων φίλων της σειράς και θα προσφέρει μία νέα εμπειρία για όλους.


Το νέο Boss Challenge mode λειτουργεί ως μία επιπλέον επιβράβευση για όσους φτάσουν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού. Παρέχει στους παίκτες την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε από τα Boss έχουν ήδη νικήσει ή να τα αντιμετωπίσουν διαδοχικά όλα μαζί, σε μία συνεχόμενη, ενιαία μάχη.
Ο οπτικός ανασχεδιασμός του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το τρισδιάστατο βάθος που προσφέρει το Nintendo 3DS δίνουν νέα πνοή σε αυτό το κλασσικό παιχνίδι. Είτε το παίζετε για πρώτη φορά, είτε είστε θαμώνας της Hyrule, το ελκυστικό, φυσικό gameplay του The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D προσφέρει μία μαγευτική περιπέτεια για όλους.


Το The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D κυκλοφορεί σε πανευρωπαϊκά, αποκλειστικά στο Nintendo 3DS, στις 17 Ιουνίου 2011.