Το δίκτυο καταστημάτων Multirama παρουσιάζει πρώτο στο κοινό το Acer Iconia Tab A500 με μοναδικές λειτουργίες και σχεδιασμό.


Acer Iconia Tab A500_02_smallTo νέο Acer Iconia Tab A500 διαθέτει λειτουργικό Android 3.0 Honeycomb, χωρητικότητα 32GB, οθόνη 10,1’’, 2 κάμερες, 2 και 5 megapixels, σε μπροστινή και πίσω όψη, θύρα HDMI που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε στην τηλεόρασή σας ταινίες και videos σε ανάλυση full high definition καθώς και προεγκατεστημένες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.


Η πλατφόρμα κοινής χρήσης πολυμέσων clear.fi της Acer είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ενοποίηση στο οικιακό περιβάλλον clear.fi, για εύκολη πρόσβαση, αναπαραγωγή και κοινή χρήση πολυμέσων μέσω του οικιακού δικτύου, καθώς και για άμεση δημοσίευση ενημερώσεων στα κοινωνικά δίκτυα πολυμέσων.


Η πλήρους λειτουργικότητας οθόνη multi-touch 10,1 ιντσών παρέχει βέλτιστη εμπειρία οθόνης από οποιαδήποτε γωνία. Το περίβλημα από αλουμίνιο προσφέρει εντυπωσιακή αίσθηση και εμφάνιση, ενώ το γυαλιστερό, ανάγλυφο φινίρισμα με λέιζερ αναδεικνύει την υψηλή του κομψότητα. Και παρά το μόλις 13,3 mm πάχος του, είναι αρκετά ισχυρό ώστε να προσφέρει διασκέδαση και παραγωγικότητα όπου κι αν βρίσκεστε.


Μια από τις πιο εντυπωσιακές δυνατότητες του tablet είναι το ότι επιτρέπει την εκτέλεση κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών HD και πολύπλοκων online παιχνιδιών 3D, χάρη στην οθόνη multi-touch και στο γυροσκοπικό στοιχείο ελέγχου, το οποίο εγγυάται εμπειρία παιχνιδιού εφάμιλλη με τις καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών.


Acer Iconia Tab A500_03Το Acer ICONIA TAB A500 διαθέτει επεξεργαστή NVIDIA® Tegra™ 2 διπλού πυρήνα, τον πρώτο επεξεργαστή διπλού πυρήνα για φορητές συσκευές, που παρέχει μέχρι και δύο φορές ταχύτερη περιήγηση, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία Web, καθώς και εκπληκτικά γραφικά, για βελτιστοποιημένη προβολή HD, 3D και εμπειρία παιχνιδιών με ποιότητα κονσόλας, καθώς και αναπαραγωγή πολυμέσων οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, χάρη στη μονάδα γραφικών NVIDIA® GeForce® GPU ULP (ultra-low power: εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης) με υποστήριξη Flash 10.1. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, φωτογραφίες και πολλά άλλα σε μεγάλη τηλεοπτική οθόνη, με τέλεια ποιότητα HD, χάρη στην αναπαραγωγή βίντεο 1080p HD.


Οι πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου Wi-Fi, 3G ή Bluetooth® 2.1, μεγιστοποιούν την εμπειρία και σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με όλους όσους σας ενδιαφέρουν. Η πίσω κάμερα 5MP μαζί με την μπροστινή κάμερα HD είναι ιδανικές για εγγραφή βίντεο, συνομιλία βίντεο ή γρήγορη λήψη φωτογραφιών και ανάρτησή τους στο Facebook, το YouTube ή το Picasa. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάμερα ως συσκευή ανάγνωσης γραμμοκώδικα.


Το tablet αυτό είναι διαθέσιμο στην προνομιακή τιμή των €499.