Η Turkish Airlines και η Amadeus συνάπτουν παγκόσμια συμφωνία πλήρους περιεχομένου και ενισχύουν την μεταξύ τους συνεργασία.


Amadeus HellasΗ Turkish Airlines και η Amadeus υπέγραψαν τριετή συμφωνία πλήρους περιεχομένου που εξασφαλίζει πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων εκτός Τουρκίας, σε όλο το φάσμα ναύλων, inventory και δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας.


Η νέα συμφωνία προσφέρει στους συνδρομητές της Amadeus που βρίσκονται εκτός Τουρκίας το ίδιο επίπεδο ναύλων, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας όπως η ίδια η αεροπορική εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της. Με όγκο 30 εκ. επιβατών ετησίως, η Turkish Airlines είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Κεντρική Ασία. Η Amadeus αποτελεί τον κύριο συνεργάτη διανομής της αεροπορικής εταιρείας.


Η νέα αυτή συμφωνία αποτελεί μέρος ενός αυξανόμενου αριθμού συμφωνιών περιεχομένου που έχει συνάψει πρόσφατα η Amadeus με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες όπως οι Aerolíneas Argentinas, TAP Portugal, Cathay Pacific και Alitalia.