Εμπνευσμένη από τα πολυτελή ρολόγια και το χειροποίητο σχεδιασμό, η Motorola παρουσιάζει το AURA, μια συσκευή που επαναπροσδιορίζει τον όρο artistry στο σχεδιασμό κινητών τηλεφώνων.

motorola-auraΧαρακτηριστικά όπως ο κλασικός σχεδιασμός, η πρώτη στρογγυλή οθόνη στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας και τα περίτεχνα χειροποίητα στοιχεία, βοηθούν το AURA να προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία αισθήσεων, για χρήστες με εκλεπτυσμένο γούστο. Τα προηγμένα σχεδιαστικά πρότυπα, η αρχιτεκτονική των αγωνιστικών μηχανών υψηλής απόδοσης και η ευκρινής ποιότητα μιας εκτύπωσης αποτέλεσαν το τέλειο έναυσμα της έμπνευσης για τη δημιουργία του AURA. Το σχήμα της συσκευής παραπέμπει στη διαχρονική ομορφιά των πολυτελών ρολογιών, ενώ είναι το μόνο κινητό σε ολόκληρο τον κόσμο που για πρώτη φορά διαθέτει στρογγυλή οθόνη. Η τεχνική ακρίβεια και η μηχανική αρτιότητα επιτυγχάνονται στο κυρίως σώμα της συσκευής -που είναι Ελβετικής κατασκευής- με την προσθήκη περισσότερων από 200 εξαρτημάτων, στοιχεία που δημιουργούν ένα εξαιρετικό σύνολο στον τρόπο χειρισμού της συσκευής. Το AURA διαθέτει εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας, χάρη στα 16 εκατομμύρια χρώματα και την ανάλυση των 300 dpi της μοναδικής στρογγυλής οθόνης υγρών κρυστάλλων, ο φακός της οποίας είναι κατασκευασμένος από κρύσταλλο ζαφειριού 62-καρατίων βαθμού 1, ενός από τα πιο ανθεκτικά υλικά στον πλανήτη με εξαιρετικές αντι-χαρακτικές ικανότητες˙ το AURA αποτελεί την επιτομή της κομψότητας.

«Το AURA, αποτελεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Motorola για τη δυναμική είσοδό μας στο χώρο των τηλεφωνικών συσκευών υψηλού σχεδιασμού, και είναι αποτέλεσμα της συνεχούς έμπνευσής μας για καινοτομία στο σχεδιασμό, τη φαντασία και τη πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής, που βασίζεται σε χειροποίητες κατασκευές», δήλωσε ο Jim Wicks, Αντιπρόεδρος και Director Consumer Experience Design, του τμήματος Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας της Motorola. «Από τη στιγμή που θα κρατήσετε το AURATM στο χέρι σας, θα βιώσετε πραγματικά τη μεγαλύτερη πολυτέλεια και την ασύγκριτη ποιότητα που το χαρακτηρίζουν».

motorola-aura_dynamicΜπορείτε να νιώσετε την πολυτέλεια και τα πλούσια χειροποίητα σχέδια στο περίβλημα του AURA, που του χαρίζουν εξαιρετική υφή, καθώς έχουν χαραχθεί με χρήση οξέος πάνω στο ανοξείδωτο ατσάλι. Ο τυπικός χρόνος κατασκευής για την πρόσοψη της συσκευής είναι περίπου δύο εβδομάδες. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό, το ανοξείδωτο ατσάλι διαμορφώνεται κατάλληλα, χαράσσεται με οξύ, στιλβώνεται με μηχανικά μέσα αλλά και με το χέρι, και καλύπτεται με PVD. Ως εκ τούτου, αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι ένα περίτεχνο τελικό προϊόν, πέρα από τα συνηθισμένα, ανθεκτικό στη δοκιμασία του χρόνου.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ένα διαφανές πλαίσιο, ένα «παράθυρο» που αποκαλύπτει τη μηχανική καρδιά του τηλεφώνου. Στο AURA, η Ελβετικής κατασκευής επιφάνεια, τα γρανάζια Rockwell 50-55 από σκληρό ατσάλι και 130 σφαιρικά ρουλεμάν ακριβείας, λειτουργούν διαδοχικά σε απόλυτη αρμονία για να κινούν την περιστρεφόμενη πρόσοψη με τέτοιο τρόπο, που θυμίζει περισσότερο άνοιγμα πόρτας ενός πολυτελούς αγωνιστικού αυτοκινήτου παρά ενός κινητού τηλεφώνου. Ο περιστροφικός μηχανισμός του αποτελείται από περισσότερα από 200 μεμονωμένα εξαρτήματα υψηλής ακριβείας, ενώ τα γρανάζια προστατεύονται από συνθήκες σκληρής χρήσης, καθώς καλύπτονται με το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στους αγωνιστικούς κινητήρες υψηλής απόδοσης.

Τέλος, η αποκλειστική τεχνολογία CrystalTalk™ της Motorola, προσφέρει στο AURA εξαιρετική καθαρότητα ήχου σε κάθε τηλεφώνημα, ενώ η τεχνολογία Stereo Bluetooth® σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις στο AURATM με τη χρήση ενός συμβατού ασύρματου ακουστικού.