Η Acer, εμπλουτίζοντας τη σειρά φορητών βιντεοπροβολέων της, παρουσιάζει τον pico-βιντεοπροβολέα C112.


Acer_C112_01Πρόκειται για μια ελαφριά και μικρή σε μέγεθος συσκευή που μπορεί να σας απαλλάξει από notebook και καλώδια, εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ελευθερία. Το C112 παρέχεται με προαιρετική εξωτερική μπαταρία που διαρκεί δύο ώρες. Τοποθετήστε τον βιντεοπροβολέα στην καλύτερη θέση για να απολαμβάνετε εξαιρετικές εικόνες, χαλαρώστε και παρακολουθήστε ολόκληρη ταινία χωρίς να ανησυχείτε για καλώδια, βύσματα και πρίζες.


Απλώς συνδέστε τη μονάδα δίσκου flash USB και απολαύστε τα πολυμέσα σας σε μεγάλη οθόνη, μέσω των ενσωματωμένων λειτουργιών παρουσίασης και πολυμέσων USB. Όλες αυτές οι λειτουργίες δίνουν εντελώς νέο νόημα στην έννοια της άμεσης προβολής.


Με την ενσωματωμένη θύρα USB, μπορείτε να συνδέσετε εύκολα τον pico-βιντεοπροβολέα C112 στο laptop σας και να προβάλετε αμέσως εικόνες, βίντεο και παρουσιάσεις, χάρη στη δυνατότητα προβολής μέσω USB. Επιπλέον, η τεχνολογία Acer SmartFormat υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία ψηφιακών μορφών και οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθούν να ρυθμίσουν οι ίδιοι την ανάλυση στο notebook τους.


Acer_C112_02Ως προς τις επιδόσεις, είναι ακριβώς σαν να έχετε ένα φορητό σινεμά στην τσέπη σας. Μπορείτε να απολαύσετε πολυμέσα σε μέγεθος οθόνης που ποικίλλει από 38cm (15 ίντσες) μέχρι 254cm (100 ίντσες). Η αντίθεση 1000:1, η εκπληκτική ανάλυση WVGA (854 X 480) και η το φορμάτ 16:9 εξασφαλίζουν πεντακάθαρες, ολοζώντανες προβολές με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, χάρη στο εσωτερικό ηχείο, δεν χρειάζεται καν να κουβαλάτε ξεχωριστό ηχείο.


Με βάρος μόνο 220 γραμμάρια και διαστάσεις μόλις 137×91,5 mm, ο pico-βιντεοπροβολέας C112 είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους μετακινούμενους χρήστες που αναζητούν μια ελαφριά συσκευή για άμεση προβολή οπουδήποτε. Η υψηλή φορητότητα συμπληρώνεται από την εξαιρετική κομψή θήκη σε μαύρο ματ χρώμα. Ο πίνακας χειρισμού είναι ενσωματωμένος στην επάνω επιφάνεια για εύκολη και φιλική χρήση.


Acer_C112_03Ο νέος pico-βιντεοπροβολέας Acer C112 συνδυάζει την τεχνολογία DLP με την τεχνολογία λυχνιών LED, αυξάνοντας εντυπωσιακά την ποιότητα της εικόνας. Η τεχνολογία LED παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές λυχνίες. Πρώτα απ’ όλα, καθιστά περιττή την αντικατάσταση των λυχνιών, καθώς οι λυχνίες LED διαρκούν μέχρι και 20.000 ώρες. Επιπλέον έχουν αυξημένη ανθεκτικότητα, καθώς δεν περιέχουν μέρη που είναι δυνατό να καταστραφούν, όπως νήματα πυράκτωσης ή σωλήνες. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία DLP, η τεχνολογία λυχνιών LED αυξάνει τον κορεσμό και την αντίθεση των χρωμάτων. Ως αποτέλεσμα, οι εικόνες δείχνουν πιο ζωντανές και ρεαλιστικές.


Τέλος, η Acer συνεχίζει την προσπάθειά της για την κατασκευή οικολογικών, πιο φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων. Από την άλλη, η τεχνολογία λυχνιών LED δεν περιλαμβάνει επικίνδυνες ουσίες, όπως υδράργυρο ή αέρια αλογόνου, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέχρι και 30% σε σχέση με τις παραδοσιακές λυχνίες.


Acer_C112_04Με την πάροδο του χρόνου, οι βιντεοπροβολείς ενδέχεται να εμφανίσουν χρωματική αλλοίωση, που προσδίδει κιτρινωπές ή πρασινωπές σκιές στις εικόνες της οθόνης. Τώρα οι βιντεοπροβολείς της Acer αξιοποιούν το σύστημα ColorSafe και την τεχνολογία DLP®, που εξασφαλίζουν ακεραιότητα στην απεικόνιση ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση, καθιστώντας τους σχεδόν απρόσβλητους στη χρωματική αλλοίωση.


Ο pico-βιντεοπροβολέας C112 σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο. Χάρη στη δυνατότητα Quick Start, ο βιντεοπροβολέας ξεκινά να λειτουργεί μέσα σε 15 δευτερόλεπτα μετά την ενεργοποίησή του και επίσης απενεργοποιείται αμέσως. Με το Acer InstantPack, δεν χρειάζεται να περιμένετε να κρυώσει ο βιντεοπροβολέας. Μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε και να τον πάρετε άμεσα μαζί σας. Ο pico-βιντεοπροβολέας C112 της Acer παρέχεται με εγγύηση 5 ετών για το chip DLP και 1 έτους για τη λυχνία, χωρίς όριο ωρών.