H Acer δημιουργεί την οικογένεια notebook Aspire TimelineX με βελτιωμένες επιδόσεις, άνεση, συνδεσιμότητα και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Acer_AspireTimelineX_4830T_1Τη νέα γενιά Acer Aspire TimelineX αποτελούν laptop που εντυπωσιάζουν από κάθε άποψη, ξεκινώντας από τον εξαιρετικά λεπτό και έξυπνο σχεδιασμό, μέχρι τον πανίσχυρο επεξεργαστή και τα γραφικά, την προηγμένη τεχνολογία ήχου και την άψογη συνδεσιμότητα. Το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή είναι το νέο μεταλλικό επάνω κάλυμμα που αναμειγνύεται με το ασημί πλευρικό προφίλ και δημιουργεί μια φουτουριστική αίσθηση. Οι καθαρές γραμμές, τα γεωμετρικά σχήματα και οι απαλές γωνίες συνθέτουν μαζί μια μινιμαλιστική και εξαιρετικά κομψή αίσθηση και εμφάνιση.


Το touchpad πολλαπλών κινήσεων, στο ίδιο χρώμα με το κάλυμμα και το στήριγμα παλάμης, είναι εύκολα ορατό, χάρη στον ελαφρά κεκλιμένο σχεδιασμό, και ακολουθεί ομοιόμορφα τη συνολική αίσθηση και εμφάνιση. Το κουμπί ρύθμισης του ήχου είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη του notebook για εύκολη χρήση, ενώ στο πλάι, η ασφάλεια, με τον καθαρό σχεδιασμό της, αποτελεί ένα πλούσιο οπτικό στοιχείο. Το λεπτό σχεδιαστικά πληκτρολόγιο νέας γενιάς, σε ασημί βάση, κάνει τον χειρισμό πιο άνετο και λειτουργικό στον καθαρισμό.


Acer_AspireTimelineX_3830T_4Έχοντας επιτύχει σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας πάνω από 8 ώρες, για μια ολόκληρη μέρα εργασίας και διασκέδασης με μία μόνο φόρτιση, τώρα η σειρά Aspire TimelineX νέας γενιάς προχωρά ένα βήμα παραπέρα, ενσωματώνοντας μία νέα μπαταρία με ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


Ενώ η χωρητικότητα μιας συμβατικής μπαταρίας αρχίζει να μειώνεται στο 80% ύστερα από 300 φορτίσεις, η νέα μπαταρία μεγάλης διάρκειας διατηρεί το 80% της χωρητικότητας για περισσότερες από 1000 φορτίσεις. Αυτό σημαίνει έως και 4 χρόνια χρήσης και μεταφράζεται σε λιγότερες αντικαταστάσεις μπαταριών, γεγονός που, με τη σειρά του, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, του κόστους, αλλά και των φυσικών πόρων. Επιπλέον, καθώς η μπαταρία είναι ενσωματωμένη, ο σχεδιασμός είναι λεπτότερος και πιο εργονομικός, ενώ παράλληλα μειώνεται το ενδεχόμενο η μπαταρία να αποσπαστεί κατά τη λειτουργία.


Για να ελέγχετε εύκολα το επίπεδο της μπαταρίας, το Aspire TimelineX είναι εφοδιασμένο με δείκτη LED που δείχνει με χρώματα το χαμηλό, το μεσαίο και το πλήρες επίπεδο της μπαταρίας, τόσο κατά τη συνδεδεμένη όσο και κατά τη μη συνδεδεμένη λειτουργία.


Στη σειρά Aspire TimelineX έχουν εφαρμοστεί νέες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για οπτικούς δίσκους βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ώστε να σας εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο για εργασία και διασκέδαση.


Acer_AspireTimelineX_5830T_1Η σειρά Acer Aspire TimelineX βασίζεται στην οικογένεια επεξεργαστών δεύτερης γενιάς Intel® Core™, που συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση και τις υψηλές δυνατότητες απεικόνισης και γραφικών, εξασφαλίζοντας καλύτερο χειρισμό των πολυμέσων για ταχύτερη επεξεργασία και κοινή χρήση βίντεο, καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο HD με κορυφαία ποιότητα εικόνας και συγκλονιστική εμπειρία παιχνιδιού.


Τα laptop Aspire TimelineX διατίθενται επίσης με ειδική μονάδα γραφικών NVIDIA® GeForce, η οποία επιτρέπει απίστευτες επιδόσεις στα παιχνίδια και κορυφαία ποιότητα εικόνας, με εντυπωσιακά οπτικά εφέ 3D, ρεαλιστικό φωτισμό και ολοζώντανες απεικονίσεις. Οι ενθουσιώδεις συλλέκτες πολυμέσων θα βρουν στη σειρά Aspire TimelineX έως 750GB χώρο στο σκληρό δίσκο και εναλλακτικά όλα τα νέα μοντέλα TimelineX θα είναι δυνατό να διαθέτουν με μονάδα δίσκου SSD, για εξαιρετικά γρήγορη φόρτωση του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών.


Acer_AspireTimelineX_5830T_3Για ακόμη μεγαλύτερη ψηφιακή απόλαυση, η συνδεσιμότητα HDMI® φέρνει τη διασκέδαση HD στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας, για απόλυτη εμπειρία υψηλής ευκρίνειας, ενώ η προαιρετική θύρα USB 3.0 επιτρέπει μεταφορά δεδομένων από και προς εξωτερικές συσκευές 10 φορές ταχύτερα από όσο πριν. Η πλούσια εμπειρία διασκέδασης ολοκληρώνεται με τον ρεαλιστικό και ολοζώντανο ήχο, χάρη στο σύστημα Dolby Home Theater v4, το οποίο επιτρέπει μέγιστη ένταση εξόδου ήχου χωρίς παραμόρφωση, καθώς και βελτιωμένη καθαρότητα μέσα από ηχεία υπολογιστή, ακουστικά ή σύστημα home theater.


Από τα συμπαγή μοντέλα των 34 cm (13,3 ιντσών) μέχρι τις εξαιρετικά λεπτές εκδόσεις των 35,5 cm (14 ιντσών) και 39,5 cm (15,6 ιντσών), η οικογένεια TimelineX διαθέτει λεπτή οθόνη Acer CineCrystal LED με λόγο διαστάσεων 16:9 και ανάλυση HD 1366X768, που παρουσιάζει εξαιρετικά καθαρές εικόνες και συναρπαστικά γραφικά υψηλής ευκρίνειας για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, όπου κι αν βρίσκεστε.


Η οικογένεια Aspire TimelineX συνδυάζει τεχνολογίες επικοινωνίας, ασύρματες και ενσύρματες: σύνδεση δικτύου Wi-Fi® CERTIFIED®, Bluetooth® 3.0 (προαιρετικό), καθώς και Gigabit LAN. Η νέα κάμερα 1,3Mpixels υψηλής ευκρίνειας δεν σας επιτρέπει απλώς να συνομιλείτε μέσω βίντεο με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας, αλλά παρέχει επιπλέον και βελτιωμένη ποιότητα βίντεο ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ σας επιτρέπει να εγγράφετε εντυπωσιακά βίντεο HD 720p με ήχο, για να τα μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.


Με το Aspire TimelineX μπορείτε να φορτίζετε το smartphone ή άλλες συσκευές USB, χωρίς να ενεργοποιείτε το laptop. Καθώς το laptop σας γίνεται μονάδα φόρτισης, μπορείτε να ταξιδεύετε με ακόμη λιγότερο βάρος, αφού δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να κουβαλάτε μαζί σας μετασχηματιστές. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά του smartphone για να ακούτε και να μιλάτε, χρησιμοποιώντας την υποδοχή ήχου πολλαπλών χρήσεων.