Η Sharp ανακοίνωσε την κυκλοφορία δυο νέων έγχρωμων μοντέλων τα οποία έρχονται να προστεθούν στην ήδη πολυβραβευμένη σειρά ΜΧ-Series.

sharp mx2600Tα νέα ΜΧ-2600Ν και ΜΧ-3100Ν αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε εταιρία η οποία επιθυμεί να εκμεταλλευθεί όλους τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας συνδυάζοντας τη χρήση του χρώματος, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, με τις μονόχρωμες εκτυπώσεις και το χαμηλότερο δυνατό κόστος εκτύπωσης το οποίο είναι αντίστοιχο με τα αμιγώς μονόχρωμα μηχανήματα.

Τα νέα ΜΧ-2600Ν και ΜΧ-3100Ν διαθέτουν ταχύτητα εκτύπωσης 26 και 31 σελίδων το λεπτό αντίστοιχα τόσο για τις μονόχρωμες όσο και για τις έγχρωμες εκτυπώσεις, ενώ υποστηρίζουν τις λειτουργίες της φωτοαντιγραφής, δικτυακής εκτύπωσης, έγχρωμης σάρωσης και προαιρετικά την λειτουργία του Fax. Επιπλέον, η πραγματική ανάλυση εκτύπωσης 1200×1200 dpi σε συνδυασμό με τη διαθέσιμη μνήμη 1,5GB και το σκληρό δίσκο (HDD) χωρητικότητας 80GB, εγγυώνται την επαγγελματική όψη των εγγράφων σας αλλά και την ταχεία επεξεργασία ακόμη και της πιο απαιτητικής εργασίας. Τα νέα μοντέλα δέχονται βάρους χαρτιού έως και 256 γρ και υποστηρίζουν πολλαπλές επιλογές τελικής επεξεργασίας, καθιστώντας τα ιδανικά για την εσωτερική δημιουργία φυλλαδίων και προωθητικού υλικού οποιασδήποτε μορφής.

Το χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης των νέων μοντέλων της SHARP, τα οποία μειώνουν θεαματικά το κόστος εκτύπωσης σε σύγκριση με τους εκτυπωτές Inkjet και Laser, οι ευέλικτοι τρόποι απόκτησης τους και η πλήρης τεχνική υποστήριξη αποκλειστικά στο χώρο του πελάτη, αποτελούν τα σημαντικότερα κριτήρια για την επιλογή τους.