Συμπληρώνοντας 30 έτη, η Info-Quest AEBE μετατρέπεται σε εταιρεία Συμμετοχών με την ονομασία Quest Συμμετοχών ΑΕ και τίτλο Quest Holdings.


quest holdingsΟι δραστηριότητες της Info-Quest υπό νέο νομικό σχήμα, με την νέα ονομασία Info-Quest Technologies, συνεχίζουν τη Διανομή και Τεχνική υποστήριξη προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, καθώς και τις Υπηρεσίες Προστιθεμένης Αξίας, τόσο στην Καταναλωτική αγορά όσο και στην Επιχειρηματική, με το διακριτικό τίτλο U: τα καταστήματα U, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr και το U Business.


Οι διαρθρωτικές αυτές αλλαγές στοχεύουν στη βέλτιστη διαχείριση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Quest στους τομείς της Πληροφορικής, Ενέργειας και των Ταχυμεταφορών, όπου δραστηριοποιείται με τις εταιρείες Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare, iStorm, Quest Energy και ACS Courier, στην Ελληνική αγορά, τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, τα Βαλκάνια και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα καινούργια sites των εταιρειών, στις διευθύνσεις www.quest.gr και www.infoquest.gr.