Η Regate εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΣΤ. Ταγκαράκης & ΣΙΑ Ε.Ε.


logo-bizegate-certifiedΜε έτος ιδρύσεως το 1998, διανύει ήδη τη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας της, με κύρια δραστηριότητα τη διανομή Μπαταριών και Αναλώσιμων Ψηφιακής Τεχνολογίας, σε μαγαζιά χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Νότια Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, το BizeGate SFA κάλυψε τις άμεσες λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες, των εν κινήσει και απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας και ειδικότερα των εξωτερικών πωλητών, merchandisers, τιμοληπτών και των υπεύθυνων διαχείρισης έργων καταγραφής τιμών ή ερευνών αγοράς, των υπευθύνων διαχείρισης των αποθηκών, των επιθεωρητών και διευθυντών πωλήσεων, καθώς και των πελατών, που επιθυμούν, να έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης, από την εταιρεία.


Αναλυτικά, το BizeGate έδωσε τη δυνατότητα, για Διαχείριση Πελατών, Παραγγελιοληψία Πωλητή, Καταγραφές Ανταγωνισμού, Πολλαπλά Σενάρια Ερωτηματολογίων, Διαχείριση Στόχων Συνεργατών, Picking – Packing και Reporting & Statistics Standard και πολλές ακόμα εφαρμογές.


Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε, σε cloud server περιβάλλον, μέσα από τις υποδομές της REGATE και του Microsoft S+S Incubation Center, με αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα του συστήματος, να ξεπερνάει το 99,999%. Ταυτόχρονα οι φορητές συσκευές Symbol Motorola ES/400 προσφέρουν, σε χαμηλό κόστος, όλες τις δυνατότητες, που μπορεί, να χρειαστούν, σε ένα απομακρυσμένο στέλεχος της εταιρείας, όπως φωτογράφιση του σημείου, barcode scanning και full πληκτρολόγιο, για καταγραφή σχολίων.