Μία νέα υπηρεσία Δωρεάν DNS για όλους είναι διαθέσιμη από το Papaki.gr (www.papaki.gr).


Papaki New LogoΗ υπηρεσία παρέχεται σε πελάτες του papaki.gr, αλλά και χρήστες που έχουν κατοχυρώσει domain names σε άλλο καταχωρητή, χωρίς δεσμεύσεις, κόστος ή υποχρέωση μεταφοράς των domains στο Papaki.gr.


Τα πλεονεκτήματα που παρέχει η νέα υπηρεσία είναι το εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης των DNS, η αξιοπιστία της υπηρεσίας με χρήση δύο διαφορετικών datacenters, η υποστήριξη όλων των records (Α record, CNAME, TXT, κ.α) και όλων των TLDs.


Η διαδικασία ενεργοποίησης και χρήσης της υπηρεσίας γίνεται σε δύο απλά βήματα. Καταρχήν, ενεργοποιείτε την υπηρεσία μέσα από τη σελίδα Free-DNS στο Papaki.gr (http://www.papaki.gr/freedns.htm). Στη συνέχεια, μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης της εταιρίας που έχετε κατοχυρώσει το domain, πρέπει να αλλάξετε τους εξυπηρετητές σε dns1.papaki.gr και dns2.papaki.gr.


Μερικές από τις λειτουργίες που μπορείτε να κάνετε με την υπηρεσία DNS είναι οι παρακάτω:
– Δωρεάν δημιουργία 50 email accounts (7 GByte/account) μέσω Google Apps, της μορφής onoma@to-domain-mou.gr
– Άνοιγμα της σελίδα σας στο Blogger με το domain σας
– Σύνδεση του domain σας με το Tumblr blog σας
– Σύνδεση του domain σας με τη σελίδα σας στο Webnode


Πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τις δυνατότητες αυτές υπάρχουν διαθέσιμες στο blog του papaki (http://www.papaki.gr/blog).


Άλλες υπηρεσίες που παρέχει το Papaki.gr με κάθε κατοχύρωση domain name είναι: το δωρεάν Web Hosting ως 400MB, το Web Forwarding (masking κτλ.), το Google AdWords κουπόνι, οι SMS ειδοποιήσεις λήξης υπηρεσιών, κ.α.