Προσφορά της TomTom για τους καταναλωτές με την ανακύκλωση οποιουδήποτε παλιού έντυπου χάρτη.


Map_recycling_programΑπό τώρα και μέχρι τις 30 Απριλίου, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν άμεση έκπτωση για να προμηθευτούν τις κορυφαίες συσκευές πλοήγησης της TomTom για το αυτοκίνητο από οποιοδήποτε σημείο λιανικής πώλησης, δίνοντας απλά τον παλιό τους έντυπο χάρτη.


Ειδικότερα, στα πλαίσια της ενέργειας «Πρόγραμμα Aνακύκλωσης Χαρτών» η TomTom προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια νέα συσκευή πλοήγησης της εταιρείας με άμεση έκπτωση έως και 30 ευρώ. Για να αξιοποιήσουν την προσφορά οι καταναλωτές πρέπει απλά να προσκομίσουν στο ταμείο του καταστήματος έναν έντυπο χάρτη.


TomTom_XL2Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των συσκευών TomTom XL2 και των συσκευών TomTom Via 120 και Via 125 με προηγμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης. Αυτή η προσφορά κάνει τις συσκευές πλοήγησης και την κοινότητα των χρηστών της TomTom ακόμα πιο προσιτές στους καταναλωτές.


Tο TomTom XL2, στο οποίο προσφέρεται έκπτωση €20, είναι μια ιδιαίτερα φιλική για το χρήστη λύση πλοήγησης, που περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη αφής 11 εκ.(4.3”), καινούργιο απλοποιημένο μενού και χαρακτηριστικά όπως η Προηγμένη Καθοδήγηση Λωρίδων και η τεχνολογία MapShare™. Οι ενδεικτικές τιμές πώλησης είναι οι εξής:
– TomTom XL2 με χάρτες Ελλάδας: €139,99.
– TomTom XL2 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης:€159,99.


TomTom_ViaΤα μοντέλα TomTom Via 120 και 125, στα οποία προσφέρεται έκπτωση €30, περιλαμβάνουν την επιλογή μεταξύ συσκευών με οθόνη 11 εκ. (4,3’’) ή 13 εκ. (5’΄), με την πρόσθετη ευκολία ενός καινούργιου εργονομικού συστήματος στήριξης, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη συσκευή και τη δυνατότητα hands-free κλήσεων (μέσω Bluetooth®), παρέχοντας στους οδηγούς όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά των συσκευών πλοήγησης TomTom, ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο μενού με προηγμένα χαρακτηριστικά αισθητικής σε μια καλαίσθητη συσκευή με φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο στο πλαίσιο της οθόνης. Οι ενδεικτικές τιμές πώλησης είναι οι εξής:
– TomTom Via 120 με χάρτες Ελλάδας: €179,99
– TomTom Via 120 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης:€199,99
– TomTom Via 125 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης:€229,99