O 2ος Κύκλος του Million Dollar Listing ξεκινά απο τις 22 Απριλίου στο Universal Channel μέσω Conn-X TV.


conn-xTVΤο Universal Channel (“Ο Κόσμος της Ψυχαγωγίας”) παρουσιάζει το δεύτερο κύκλο του συναρπαστικού ρεάλιτι σόου Million Dollar Listing. Το πρώτο επεισόδιο αυτού του κύκλου θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Παρασκευή, 22 Απριλίου στις 9:50 μ.μ. και στη συνέχεια θα μεταδίδεται ένα επεισόδιο κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Μαίου. Ο δεύτερος κύκλος αποτελείται συνολικά από έξι επεισόδια.


O δεύτερος κύκλος επεισοδίων προβλήθηκε στην αμερικάνικη τηλεόραση δύο χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Σε αντίθεση με τον πρώτο κύκλο ο οποίος εστιαζόταν στις δραστηριότητες μεσιτικών γραφείων, στο δεύτερο κύκλο παρακολουθούμε τις προσπάθειες τριών μεσιτών, του Τζος Φλαγκ, Μάντισον Χίλντερμπαντ και Τσάντ Ρότζερς, ενώ αγωνίζονται να κλείσουν συμφωνίες αξίας εκατομμυρίων δολαρίων για αγοροπωλησίες ακινήτων στις πρωτοκλασάτες περιοχές του Χόλυγουντ, του Μπέβερλυ Χιλς και του Μαλιμπού, στην περιφέρεια του Λος Άντζελες.


Τα έξι συνολικά επεισόδια του 2ου κύκλου διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας και της ζωής εννέα μηνών των μεσιτών αυτών.


Στο επεισόδιο που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο “Sellers from Hell”, o Τζος Φλαγκ προσπαθεί να πείσει το φίλο του Δρ. Σαμ να αγοράσει ένα ακίνητο το οποίο πιστεύει ότι αποτελεί μια πρώτης τάξης επένδυση, όμως η επιμονή του Τζος θα θέσει σε κίνδυνο τη φιλία τους.


Ο Τσάντ Ρότζερς στο επεισόδιο “Dire Buyers” επιχειρεί να «σκοράρει» νοικιάζοντας ένα ακίνητο στο Λας Βέγκας σε ένα διάσημο παίχτη του NBA αλλά «συγκρούεται» με τον ιδιαίτερα εύσωμο μάνατζερ του παίχτη.


Ο Μάντισον Χίλντερμπαντ στο επεισόδιο «Business & Pleasure» βγάζει στην αγορά το ίδιο του το σπίτι και μετά πηγαίνει σε ένα «τυφλό» ερωτικό ραντεβού.