Η Akeydor μπαίνει στην αγορά υποστήριξης των Mobile συσκευών και Smartphones και σε λίγο καιρό τα IPhone και Android.


akeydorΗ Akeydor, εταιρεία με ειδίκευση στην απομακρυσμένη διαχείριση τερματικών, servers και Mobile Devices, μπαίνει στην αγορά της υποστήριξης των Mobile συσκευών και Smartphones τα οποία τρέχουν Windows Mobile, Windows CE, Symbian, και σε λίγο καιρό τα IPhone και Android. Η Akeydor στοχεύει σε οποιαδήποτε Mobile συσκευή τρέχει Symbian, Pocket PC / Windows Mobile, IPhone, Android.


H Akeydor μέσω της Wisemo στην Δανία, δημιουργεί για την ελληνική αγορά Remote Support Application (Wisemo) ικανή να αποκτά πρόσβαση, να παίρνει τον έλεγχο και να διαχειρίζεται Mobile συσκευές που τρέχουν Mobile λειτουργικά σήμερα όπως τα Windows Mobile, CE, Symbian. Οι εκδόσεις για Android και IPhone βρίσκονται καθοδόν και under development.


Η ανάγκη για την χρήση των Smartphones, και την υποστήριξή τους, αυξάνει καθημερινά. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου χρησιμοποιούν free applications τόσο για κοινωνικό σκοπό για επαγγελματική χρήση. Ακριβά και σημαντικά applications εγκαθίστανται στα Smartphones. Αυτή η ρότα δημιουργεί νέες ανάγκες και προκλήσεις καθημερινά. Τα Smartphones πρέπει να συντηρούνται προκειμένου να διατηρούν τα σημαντικά δεδομένα ασφαλή και άμεσα προσβάσιμα απ΄οπουδήποτε στον κόσμο χρειαστεί ο χρήστης.


Η Akeydor προσφέρει στην Ελληνική αγορά το Wisemo RSM για Mobile Devices, που καθιστά τους χρήστες ικανούς να συνδέονται με τα Smartphone τους από τα PC τους, ή από άλλα Smartphones, και να διαχειρίζονται τις συσκευές απομακρυσμένα σαν να ήταν οι ίδιοι οι χρήστες εκεί. Η ικανότητα να αποκτούν πρόσβαση στις συσκευές για να τις βλέπουν και να τις διαχειρίζονται απομακρυσμένα γίνεται υψίστης σημασίας.


Οι Software vendors έχουν την ικανότητα να εμπλουτίζουν τα δικά τους applications με την προσθήκη της τεχνολογίας Wisemo, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να παρέχουν Remote Control μέσα από το ίδιο το application, χρησιμοποιώντας το ActiveX component, ή το web based Guest module που ενεργοποιεί την πρόσβαση από το browser του χρήστη. Αυτό το έργο λέγεται embedded technology.


Οι Telecom providers έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν επιπλέον παροχές και added value καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουν Remote Support Services μαζί με τα συμβόλαια σύνδεσης και συντήρησης των συσκευών.


myCloud
Η Akeydor δημιουργεί τη νέα τεχνολογία myCloud, η οποία καθιστά τους χρήστες ικανούς να αποκτούν πρόσβαση στα PCs τους και τα Smartphones μέσω myCloud.