Τριπλά κερδισμένοι είναι όσοι επιλέξουν το iStorm για να αγοράσουν το νέο τους υπολογιστή Mac από τις 11 έως τις 30 Απριλίου.


logo_iStormΜε κάθε Mac, την εορταστική περίοδο, δίνεται δώρο ένα ασύρματο πολυμηχάνημα HP με υποστήριξη AirPrint. Το HP Photosmart e-All-in-One Β110, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας χρήστης Mac που αναζητά ποιότητα, ταχύτητα, οικονομία και απόλυτη ελευθερία στις εκτυπώσεις του. Το Β110 λειτουργεί ως εκτυπωτής, σαρωτής και φωτοαντιγραφικό και είναι ιδανικό για εκτύπωση φωτογραφιών ποιότητας εργαστηρίου. Τυπώνει ασύρματα από τον Mac, χάρη στο HP ePrint τυπώνει από παντού ακόμα και από την άλλη άκρη του κόσμου, ενώ καθώς υποστηρίζει την τεχνολογία AirPrint τυπώνει απευθείας και ασύρματα ακόμα και από το iPhone, το iPad και το iPod touch.


Τέλος με την αγορά κάθε Mac, παρέχεται μία ώρα Δωρεάν εκπαίδευση, από την καλύτερη ομάδα ειδικών, που δίνουν συμβουλές, ιδέες και καθοδήγηση, εξασφαλίζοντας την άμεση εξοικείωση των νέων χρηστών με τον καινούριο τους Mac και τη σουίτα εφαρμογών iLife ’11. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iStorm είναι το μοναδικό σημείο στην Αθήνα, που παρέχεται η δυνατότητα υψηλού επιπέδου Δωρεάν Εκπαίδευσης στα προϊόντα της Apple.