Πρώτη μεταξύ των δέκα Best Workplaces για το 2011 στις επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 ως 250 εργαζομένους στην Ελλάδα.


GPTW_Greece_Best2011Είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που η Xerox Hellas βραβεύεται από το Great Place to Work Institute Hellas. Η φετινή διάκριση είναι η σπουδαιότερη, όσον αφορά στις πολιτικές και πρακτικές διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού, αν και η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες βραβεύσεις, τόσο στο συγκεκριμένο θεσμό όσο και από άλλους φορείς.


Ο διαγωνισμός Best Workplaces διενεργείται κάθε χρόνο από το Great Place to Work Institute Hellas σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του Alba Graduate Business School. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλες οι εταιρείες που έχουν προσωπικό άνω των 50 ατόμων. Για την τελική κατάταξη μιας εταιρείας λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις του προσωπικού μέσα από την συμπλήρωση σχετικών ερωτηματολογίων (“Trust Index”) με βαρύτητα 66% και οι απαντήσεις της διοίκησης της εταιρείας κατά 33% (“Culture Audit”). Για το 2011 137 υπάλληλοι της εταιρείας συμμετείχαν με τις απαντήσεις τους στο σχετικό ερωτηματολόγιο, αποτυπώνοντας έτσι έμπρακτα με τη γνώμη τους τι συνιστά τελικά ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.