Το Conn-x και τα κορίτσια του Παναθηναϊκού προσκαλούν το κοινό του Facebook στο γήπεδο.


conn-x_logoΜία ακόμα ενέργεια στο Facebook, δημιούργησε η OgilvyOne για το Conn-x του ΟΤΕ, στα πλαίσια της χορηγίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Πρωταγωνίστριες; Τα κορίτσια της Fun Patrol των «πρασίνων».


Συγκεκριμένα, μέσα από την εφαρμογή της Facebook σελίδας του Conn-x (www.facebook.com/connx.gr), οι fans μπορούν να πάρουν μέρος σε κλήρωση, για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.


Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μπορούν να διαλέξουν ένα από τα 11 κορίτσια της Fun Patrol και να τη στείλουν σε έναν φίλο τους στο Facebook, για να τον προσκαλέσει προσωπικά στο γήπεδο και στο διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα, είναι ότι κάθε χρήστης του Facebook που λαμβάνει πρόσκληση από έναν φίλο του, βλέπει ένα προσωποποιημένο video με το επιλεγμένο κορίτσι να τον καλεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό.


Για τις ανάγκες της ενέργειας, έγιναν ειδικά γυρίσματα στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του Ο.Α.Κ.Α., με τα κορίτσια της Fun Patrol να κάνουν χορευτικά και να γυρίζουν κάθε μία το δικό της βίντεο.