Η MD5 προσθέτει στην σειρά προϊόντων της, τις λύσεις ασφαλείας βάσεων δεδομένων της Secerno.

Η MD5 ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία συνεργασίας με την Secerno, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην ασφάλεια βάσεων δεδομένων, για την εμπορική διάθεση των βραβευμένων λύσεων Secerno.SQL στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η MD5 επέλεξε τη Secerno βάσει της βραβευμένης της τεχνολογίας και της επιτυχημένης παρουσίας της στην αγορά. Η στρατηγική αυτή συνεργασία δίνει στην MD5 τη δυνατότητα να διευρύνει τις λύσεις ασφάλειας που προσφέρει, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές την ασφάλεια και τον έλεγχο δραστηριότητας των δεδομένων, βελτιώνοντας έτσι την ολοκληρωμένη σειρά κορυφαίων λύσεων ασφάλειας που διαθέτει στην αγορά.

Ο Απόστολος Κατσιμήτρος, Γενικός Διευθυντής της MD5 δήλωσε αναφορικά με τη συνεργασία: «Πρόσφατα παρατηρήσαμε μία ραγδαία άνοδο στην αύξηση της ζήτησης λύσεων ασφάλειας για βάσεις δεδομένων από τους μεταπωλητές μας. Οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν τη σημασία της προστασίας των δεδομένων τους και αναζητούν ανάλογα προϊόντα τα οποία θα τις βοηθήσουν αποτελεσματικά σε αυτό. Εξετάσαμε πολλές συνεργασίες με εταιρείες παροχής λύσεων ασφάλειας για βάσεις δεδομένων και ύστερα από προσεκτική αξιολόγηση επιλέξαμε τη Secerno και είμαστε ικανοποιημένοι που η συνεργασία αυτή ξεκινά δυναμικά».

Ο Kerry Koutsikos, Αντιπρόεδρος πωλήσεων της Secerno για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που η επιτυχημένη πορεία της Secerno στην αγορά μας έδωσε τη δυνατότητα να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε νέες περιοχές, όπως η Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η συνεργασία με την MD5 δίνει τη δυνατότητα στα προϊόντα της Secerno να φτάσουν γρήγορα σε μία αναπτυσσόμενη αγορά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βοηθάμε την MD5 να ανταποκριθεί στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται».