Χαρίστε στους αγαπημένους σας όμορφα και πρωτότυπα δώρα από τη Logitech για το Πάσχα.


logitech miceΗ συλλογή ποντικιών Μ305 της Logitech θα κάνει ακόμη πιο χαρούμενες τις πασχαλινές διακοπές σας. Κι αυτό γιατί η συλλογή, που ονομάζεται Fantasy, σας προσφέρει ποντίκια σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που θα ταιριάξουν με κάθε γούστο. Είναι ασύρματα, συνεργάζονται άψογα με κάθε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, ενώ και η τιμή τους στα €29,99 δεν θα αφήσει κανένα παραπονεμένο.


Custom_format_S715i_CTG2aΤις ημέρες που μαζεύεται η οικογένεια αλλά και οι παρέες τη μουσική μπορεί να προσφέρει το επαναφορτιζόμενο ηχείο Logitech S715i με dock για iPod. Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας 8 ωρών και τηλεχειριστήριο με ακτίνα δράσης έως και 10 μέτρα, μπορεί να μας συνοδεύσει οπουδήποτε και φυσικά στην πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση των ημερών. Όσο για το κόστος; Είναι στα €179.


Μήπως κάποιος στην παρέα ή στην οικογένεια τις ημέρες του Πάσχα θα περάσει ώρες στο laptop του; Κάντε του δώρο την βάση Cooling Lapdesk N100 και θα σας ευγνωμονεί καθώς θα απολαμβάνει το σερφάρισμα του πιο άνετα από ποτέ. Κι αν όλη η οικογένεια είναι μαζεμένη στην τηλεόραση βλέποντας τα εορταστικά προγράμματα και εσείς θέλετε να δείτε ένα DVD; Τότε κάντε στον εαυτό σας δώρο αυτή την βάση (με μόνο €29,99) για να απολαύσετε την ταινία στο φορητό σας, ενώ ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας θα κρατά χαμηλά τη θερμοκρασία.


Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείτε να είστε μαζί με όλους τους φίλους και συγγενείς σας αυτές τις μέρες; Αν βρεθείτε εσείς μακριά η λύση είναι απλή. Η webcam C910 HD Pro της Logitech με την εικόνα υψηλής ανάλυσης που διαθέτει θα σας δώσει την αίσθηση πως είστε δίπλα τους, όπου κι αν βρίσκονται.


Η C910 θα σας κοστίσει €99,99, συνεργάζεται με κάθε PC και Mac® όπως και με τα λογισμικά FaceTime®, Logitech Vid™ HD, Skype® και Windows Live™ Messenger.


Διαθεσιμότητα
Όλα τα προιόντα θα τα βρείτε στα καταστήματα λιανικής, αλλά και online στο www.logitech.com. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι:
– Ποντίκι Logitech® Wireless M305 €29,99
– Logitech® Cooling Pad N100 €29,99
– Ηχείο Logitech® S715i Rechargeable για iPod €149
– Webcam Logitech® C910 HD Pro €99,99