Ο Γιώργος Λουβερδής αναλαμβάνει Διευθυντής του τμήματος Microsoft Business Solutions της Microsoft Ελλάς.


κ. Γιώργος Λουβερδής, Διευθυντής του τμήματος Microsoft Business Solutions της Microsoft Ελλάς

κ. Γιώργος Λουβερδής, Διευθυντής του τμήματος Microsoft Business Solutions της Microsoft Ελλάς

Ο κ. Γιώργος Λουβερδής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή του τμήματος Microsoft Business Solutions της Microsoft Ελλάς, κατόπιν της μετακίνησης του κ. Πάνου Γκίκα, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον Multi-country Dynamics Lead για περισσότερες από 23 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.


Από την 1η Απριλίου, στο πλαίσιο των νέων του αρμοδιοτήτων, ο κ. Γιώργος Λουβερδής τίθεται επικεφαλής ανάπτυξης και προώθησης των προϊόντων Microsoft Dynamics ERP & CRM στην Ελλάδα, έχοντας παράλληλα υπό την ευθύνη του το δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας στους τομείς αυτούς, με στόχο τη βέλτιστη συνεργασία και την επίτευξη των κοινών στόχων μεταξύ της Microsoft Ελλάς και των συνεργατών της.


Ο κ. Λουβερδής, μέχρι πρόσφατα, εκτελούσε καθήκοντα Διευθυντή υπηρεσιών Premier Support στην Ελλάδα, έχοντας την ευθύνη για το τμήμα τεχνικής υποστήριξης μεγάλων πελατών της Microsoft, καθώς και για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και προώθηση του συγκεκριμένου κλάδου υπηρεσιών.


Ο κ. Λουβερδής εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της Microsoft Ελλάς το 2001, αναλαμβάνοντας θέση τεχνικού συμβούλου για έργα υποδομών σε τεχνολογίες και προϊόντα της Microsoft, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε και σε άλλες θέσεις του τμήματος Microsoft Enterprise Services. Πριν από τη Microsoft Ελλάς, εργάστηκε στην εταιρία Asset Options Α.Ε., στους τομείς της ανάπτυξης και των πωλήσεων για λύσεις, που απευθύνονται σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.


Ο κ. Γιώργος Λουβερδής είναι κάτοχος πτυχίου στην Επιστήμη Υπολογιστών από το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου (M.Sc.) στην Ανάλυση, το Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων από το πανεπιστήμιο London School of Economics and Political Science.