H Online marketing oμάδα της Forthnet αλλάζει τα δεδομένα στις interactive ενέργειες που ξέραμε μέχρι σήμερα.


forthnetΟ κόσμος έχει πλέον τη δυνατότητα να επικοινωνήσει ζωντανά και να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματα του, στο πλαίσιο της προβολής του προϊόντος Ευ Ζην by Amita. Με γνώμονα τα καθημερινά θέματα που μας απασχολούν σε σχέση με την υγιεινή διατροφή και την καλή ποιότητα ζωής, η Forthnet δημιουργεί για πρώτη φορά ένα microsite με «live συνεδρίες» (sessions) από διατροφολόγους μέσω live streaming.


Η Forthnet σας προσκαλεί σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Πληκτρολογώντας www.efzinsessions.gr βρίσκεστε σε ένα υπέροχο καταπράσινο πάρκο και μια πανέμορφη κοπέλα παρακολουθεί στο laptop της, μια ζωντανή συνεδρία. Αφού γίνετε μέλος, συμπληρώνοντας το email και το password σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για την ημέρα που θα διεξαχθεί η επόμενη ζωντανή συνεδρία.


Σε προκαθορισμένη ώρα ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθήσει απευθείας, μέσω live streaming, το session, οπού ένας διατροφολόγος θα δίνει συμβουλές και θα αναλύει το εκάστοτε θέμα της συνεδρίας. Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν άμεσα αφού μέσω ενός τοίχου μηνυμάτων θα θέτουν τις ερωτήσεις τους σε αυτόν. Ο διατροφολόγος θα παρακολουθεί τις ερωτήσεις και θα δίνει άμεσα τις συμβουλές του στους χρήστες.


Εκτός από το live session, o χρήστης στο microsite θα βρει σύντομη περιγραφή των πέντε προϊόντων ευζην by amita, τα βιογραφικά των διατροφολόγων, το library των sessions όπου υπάρχουν όλες οι προηγούμενες συνεδρίες ώστε οι χρήστες που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν live, να μπορούν να το δουν όποτε επιθυμούν, παίρνοντας σημαντικές συμβουλές για τη διατροφή και τον τρόπο ζωής.


Επιπλέον, θα υπάρχουν και όλες οι ερωτήσεις που τέθηκαν στο session με αναλυτική απάντηση από τον διατροφολόγο. Επίσης, τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και να λαμβάνουν το ενημερωτικό newsletter.