Η ACE-Hellas θα συμμετέχει με το περίπτερο Β5 Αίθουσα 2, στην 4η Διεθνή Έκθεση Ecotec 2011.


EcotectΟι επισκέπτες του περιπτέρου της ACE-Hellas θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δυνατότητες των εφαρμογών Ecoline 2011 της ACE-Hellas και Ecotect Analysis της Autodesk.


Το Ecoline 2011, έχει αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου από την ACE-Hellas και πρόκειται για μία ολοκληρωμένη εφαρμογή για μελέτες ενεργειακής απόδοσης και κατάταξης κτιρίων. Η εφαρμογή καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των μελετητών καθώς και των ενεργειακών επιθεωρητών, για την εκπόνηση ενεργειακών μελετών και την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής κατάταξης αντίστοιχα, καθώς περιλαμβάνει πλήθος έξυπνων εντολών όπως την αυτόματη δημιουργία αναλυτικού τεύχους ενεργειακών υπολογισμών για την απευθείας κατάθεσή του στην πολεοδομία, την εξαγωγή αρχείου xml για την εισαγωγή στο πρόγραμμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την αναγνώριση του κελύφους ενός κτιρίου από 3d dwg αρχείο από το Autocad. H εφαρμογή έχει εγκριθεί ως υπολογιστικό εργαλείο για τη διενέργεια των υπολογισμών ενεργειακής απόδοσης και κατάταξης κτιρίων από την ειδική υπηρεσία επιθεωρητών ενέργειας του Υ.Π.Ε.Κ.Α. με αριθμό έγκρισης 153/10.2.2011.


Η εφαρμογή Ecotect Analysis της Autodesk παρέχει στους μηχανικούς μία πλήρη σειρά υπολογιστικών εργαλείων για την ενεργειακή ανάλυση κτιρίων, τη μελέτη ακουστικής, φυσικού φωτισμού, φυσικού αερισμού κλπ..


Στο περίπτερο της ACE Hellas θα γίνονται live παρουσιάσεις καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, πάνω σε πραγματικά παραδείγματα ενεργειακών μελετών από έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας. Τόσο για το Ecoline 2011, όσο και για το Ecotect Analysis, θα διατεθούν δωρεάν Demo CDs, ενώ όσοι αγοράσουν τα προϊόντα θα επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές που θα ισχύσουν.