Μετά την προβολή του στις κινηματογραφικές αίθουσες, το «Inception» έρχεται σε α΄ τηλεοπτική προβολή στο Film Express.


inceptionΤο blockbuster των 4 όσκαρ με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να ταξιδεύει στον κόσμο των ονείρων, προσγειώνεται στη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ, παρασύροντας στον κόσμο της φαντασίας, μικρούς και μεγάλους. Τον Απρίλιο στα 48 κανάλια του Conn-x TV και τις Video on Demand υπηρεσίες Film Express και Film Club, ξεχωρίζουν:

Film Express:
Ενδεικτικά, οι νέες ταινίες που έρχονται αυτό το μήνα:
Περιπέτειες: «Battlestar Galactica – The Movie» αλλά και «Ασύλληπτη Συμμορία».
Κοινωνικές: «Eat Pray Love». Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του πετυχημένου ομώνυμου best seller με πρωταγωνιστές τους Τζούλια Ρόμπερτς & Χαβιέ Μπαρδέμ. Επίσης, η αληθινή ιστορία «Μεγάλο Φαβορί», με τους Νταϊάν Λέιν & Τζον Μάλκοβιτς.
Κωμωδίες: «Μπάτσοι Από Τον Πάγκο» και το φανταστικό animation για μικρούς και μεγάλους «Εγώ, Ο Απαισιότατος».


Film Club:
Μπορείτε να δείτε το κλασσικό θρίλερ «Κύβος», που θα σας κόψει την ανάσα και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Αζούρ και Ασμάρ». Επίσης, τη σειρά «Ο Θεός Ξέχασε Τον Παράδεισο», με σπουδαίους ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως οι Αλ Πατσίνο, Μέριλ Στριπ, Έμμα Τόμσον και Τζέφρι Ρας. Ακόμη, μπορείτε να δείτε τον 2ο κύκλο της σειράς «Mad Men».


Το πρόγραμμα έχει επιλογές και για τους λάτρεις των ντοκιμαντέρ ή για τους μικρότερους σε ηλικία φίλους του Conn-x TV και πληθώρα μουσικών video clip με τις νέες επιτυχίες από Lady Gaga, Jennifer Lopez, Ελεονόρα Ζουγανέλη, Αντώνη Ρέμου κ.ά.


TV:
Το FOXlife αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 4ου κύκλου της σειράς «Brothers & Sisters» φέρνει στους δέκτες της τηλεόρασής σας τον επόμενο κύκλο, με τις ιστορίες της διάσημης πλέον οικογένειας Walker. Το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου προβάλλεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην Ελληνική τηλεόραση στις 11/4 στις 21:00.


Τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Universal Channel, κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο η νέα σειρά «Fairly Legal». Μη χάσετε την αρχή των υποθέσεων της εξαιρετικής και σαγηνευτικής δικηγόρου Σάρα Σάι, που διαδραματίζεται στο Σαν Φρανσίσκο.