Η πιο πρόσφατη προσθήκη στα κινητά Essence της Alcatel ακούει στο όνομα OT-S520, μια συσκευή που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της σειράς.

alcatel-ot-s520Η σειρά Essence αποτελεί τον «υπαίτιο» για την ανανέωση και το φρεσκάρισμα που έχει υποστεί εσχάτως το line up της Alcatel. To ΟΤ-S520 είναι μία από τις συσκευές της εν λόγω σειράς και παράλληλα ένας εκ των ιδανικότερων εκφραστών της φιλοσοφίας και του χαρακτήρα της που θέλει την Alcatel να προσφέρει μοντέρνα μοντέλα σε ανταγωνιστικές τιμές. Πρόκειται για ένα candy-bar κινητό το οποίο θα βρει εύκολα θέση στην τσέπη ή την τσάντα σας χωρίς να σας γίνει σε καμία περίπτωση βάρος καθώς ζυγίζει μόλις 69 γραμμάρια.

Διαθέτει οθόνη 1,8 ιντσών, ανάλυσης 128×160 και με δυνατότητα απεικόνισης 65.000 χρωμάτων καθώς και VGA κάμερα προκειμένου να καλύψει τις βασικές ανάγκες του χρήστη στον τομέα της φωτογραφίας. Το dual-band OT-S520 προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης 250 μηνυμάτων SMS και 2 MB μνήμης για την αποθήκευση εφαρμογών και λοιπών αρχείων ενώ υποστηρίζει πολυφωνικές μελωδίες 64 τόνων και mp3 ringtones δίνοντας έτσι έναν πιο ευχάριστο τόνο στις κλήσεις σας. Ο τηλεφωνικός του κατάλογος θα χωρέσει μέχρι και 800 επαφές, βολεύοντας έτσι και τους πιο κοινωνικούς ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η λειτουργία συνδιάσκεψης με τη συμμετοχή έως και 5 ατόμων. Τα παιχνίδια θα σας κρατήσουν συντροφιά τις ώρες της ημέρας που δε φαίνονται να περνούν με τίποτα ενώ για τους πιο προχωρημένους και απαιτητικούς υπάρχει GPRS και WAP 2.0 browser για την πρόσβαση και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Το OT-S520 μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB και μάλιστα να χρησιμεύσει ως webcam για τις online video-κλήσεις σας! Η μπαταρία του, τέλος, είναι άκρως επαρκής για τα δεδομένα της κατηγορίας του, προσφέροντας χρόνους αναμονής και ομιλίας που αντιστοιχούν σε 400 και 10 ώρες.

ΘΕΤΙΚΑ

Δυνατή μπαταρίας

Μεγάλος τηλεφωνικός κατάλογος

Καλή σχέση τιμής-απόδοσης

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Ανεπαρκής κάμερα

Απουσία FM ραδιοφώνου

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Μία ακόμα καλή πρόταση από την Alcatel στην entry κατηγορία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 103,5 x 44,9 x 10,9 χιλ.

Βάρος: 69 γρ.

Δίκτυο: GSM 900 / 1800 MHz

Μνήμη: 2 ΜΒ

Οθόνη: cSTN, 128×160 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: VGA

Μπαταρία: Li-Ion

Χρόνος αναμονής: έως 400 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 10 ώρες

Επιπλέον χαρ/κα: πολυφωνικές μελωδίες 64 τόνων, mp3 ringtones, T9 σύστημα εισαγωγής κειμένου, GPRS, WAP 2.0 browser, λειτουργία webcam, παιχνίδια, συνδιάσκεψη