Μεγάλο διαγωνισμό διοργανώνει η On Telecoms στο Facebook για τα 4 χρόνια παρουσίας της στην αγορά.


Logo ON_March2011Η On Telecoms διοργανώνει διαγωνισμό αποκλειστικά για τους φίλους της στο Facebook, με έναρξη τη Δευτέρα 4 Απριλίου. Ο Μεγάλος νικητής θα κερδίσει 4 χρόνια δωρεάν πάγια, ενώ 4 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα χρόνο δωρεάν πάγια.


Όσοι ενδιαφέρονται δεν έχουν παρά να κάνουν “Like” στην επίσημη σελίδα της On Telecoms στο Facebook: www.facebook.com/OnTelecoms και στη συνέχεια να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να δημοσιεύσουν λέξεις-φράσεις ή τραγούδια που περιέχουν το “ON”. Όσο πιο δημιουργικές και πρωτότυπες οι συμμετοχές, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να συγκεντρώσουν ψήφους και να κερδίσουν.


Το μεγάλο έπαθλο είναι η προσφορά δωρεάν παγίων για 4 ολόκληρα χρόνια. Επίσης δίνεται η ευκαιρία και σε 4 ακόμη τυχερούς να κερδίσουν τα πάγια για ένα έτος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός δεν περιορίζεται μόνο σε συνδρομητές της On Telecoms. Εάν μάλιστα ο τυχερός νικητής δεν είναι συνδρομητής, επωφελείται ακόμη περισσότερο με τη δωρεάν παροχή εξοπλισμού και την κάλυψη των τελών ενεργοποίησης.


O διαγωνισμός της On Telecoms για τον εορτασμό των τεσσάρων χρόνων πρωτοπορίας στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες στο Facebook διαρκεί από τις 4 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου.


Το πρόγραμμα-έπαθλο είναι το On Triple Play Plus και περιλαμβάνει:
– Απεριόριστες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις
– 60’ δωρεάν κλήσεις προς όλα τα κινητά
– Πολύ γρήγορο ευρυζωνικό internet έως 24 Mbps με δωρεάν Wi-Fi ADSL modem – router
– ON TV με πλούσια γκάμα καναλιών – ταινιών – υπηρεσιών και αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG4.