Το e-shop.gr προσθέτει την κατηγορία των εργαλείων για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, για το σπίτι, τον κήπο ή το αυτοκίνητο.


Tools eshopΗ νέα αυτή κατηγορία που έχει πλήρως αναρτηθεί στο www.e-shop.gr περιλαμβάνει οικονομικές λύσεις από όλους τους επώνυμους κατασκευαστές ενώ καλύπτει μια ποικιλία διαφορετικών τύπων εργαλείων για πολλαπλές χρήσεις. Πάνω από 2000 κωδικοί με ηλεκτρικά κατσαβίδια, επαγγελματικούς φακούς, γρύλους και φορτιστές μπαταρίας για το αυτοκίνητο, ή ακόμη και αντλίες υδάτων ή φυσητήρες για τον κήπο και πολλά άλλα προϊόντα από τα πλέον επώνυμα brands όπως Black & Decker, Bosh, Einhell, Makita βρίσκονται πλέον διαθέσιμα με λίγα click και σε καλές τιμές.


Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία η e-shop.gr δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν άμεση πρόσβαση σε ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών άμεσα, ώστε να μπορούν εύκολα και σε δικό τους χώρο και χρόνο να συγκρίνουν διαφορετικές εναλλακτικές και να επιλέξουν το προϊόν που τους ταιριάζει.


Η κίνηση έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό από τις πρώτες μέρες έναρξης της ενέργειας ενώ στόχο έχει να ικανοποιήσει την πελατειακή βάση της e-shop.gr σε ακόμη περισσότερες ανάγκες της. Επισκεφτείτε το www.e-shop.gr/tools.