Ο Δημήτριος Τσίγκος ήταν ομιλητής στο 11ο Διεθνές Venture Capital και Private Equity Φόρουμ.


vtripgroupO Δημήτρης Τσίγκος, Διευθύνων Σύμβουλος του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος Virtual Trip και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES -European Confederation of Young Entrepreneurs) συμμετείχε στο 11ο Διεθνές Venture Capital και Private Equity Φόρουμ.


Την Τρίτη, 5 Απριλίου 2011 στις 12:30 μ.μ. ο κ. Τσίγκος έδωσε μία ομιλία με θέμα “Business Stories – Experience from Inside”. Κατά την διάρκεια την ομιλίας του αναλύθηκε η έννοια του “Εntrepreneurial Εcosystem” ως next generation start-up accelerator, συνδυάζοντας access-to-finance, access-to-markets, mentoring/coaching, και administrative support.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Virtual Trip είναι Gold Member του Εuropean Βusiness Αngels Νetwork (EBAN) ως early stage seed capital fund και έχει ως στρατηγικό στόχο την αγορά των early stage investments.


Το 11ο Διεθνές Venture Capital και Private Equity Φόρουμ διεξάγεται στην Αθήνα μεταξύ 5 και 6 Απριλίου 2011 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους και δυναμικούς επιχειρηματίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, να προβάλουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, καθώς και να έρθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενους Έλληνες και Ξένους επενδυτές, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα άντλησης ιδιωτικών κεφαλαίων για την υλοποίηση των επενδυτικών τους προτάσεων.