Η Eset ανακοινώνει τη διάθεση της ενημερωμένης έκδοσης του Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.3.


eset Mail Security for Microsoft ExchangeΗ ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη δωρεάν σε υπάρχοντες πελάτες που διαθέτουν Eset Mail Security for Microsoft Exchange Server και προσφέρει μια πιο προηγμένη μηχανή antispam με precision score dials, καθώς επίσης spam και greylisting logs.


Το Eset Mail Security for Microsoft Exchange Server βασίζεται στη βραβευμένη μηχανή NOD32 Antivirus 4 ThreatSense® και παρέχει στους πελάτες αποτελεσματική προληπτική τεχνολογία για την ανίχνευση ιών και άλλων κακόβουλων προγραμμάτων. Εκτός από την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ολοκληρωμένο antispam και τα greylisting χαρακτηριστικά εμποδίζουν τα ανεπιθύμητα spam να φτάσουν στους τελικούς χρήστες.


Το Eset Mail Security for Microsoft Exchange Server προσφέρει προληπτική προστασία ενάντια στις επερχόμενες απειλές, χωρίς την αναμονή ωρών ή ημερών για τις ανανεώσεις των signatures. Παράλληλα, χάρη στο ελάχιστο αποτύπωμα του προϊόντος, δεν επιβαρύνεται η απόδοση του mail server. Επίσης, το Mail Security for Microsoft Exchange Server είναι εύκολο στην εγκατάσταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει antispam προστασία με ακριβή score dials και logging για ελάχιστη διακοπή της παραγωγικότητας.


Τα νέα χαρακτηριστικά του Eset Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.3 περιλαμβάνουν:
• Antispam engine – Νέα μηχανή antispam που προστατεύει την ηλεκτρονική αλληλογραφία από υπερφόρτωση εισερχομένων.
• Antispam score dials – Καθορίζει τα antispam threshold scores σε τρία επίπεδα με μεγαλύτερη ακρίβεια για περισσότερο έλεγχο.
• Advanced setup tree – Επανασχεδιασμός του προγενέστερου για καλύτερη πλοήγηση.
• Αυτόματες εξαιρέσεις – Ανιχνεύει αυτόματα και αποκλείει τα επικίνδυνα αρχεία για ομαλότερη λειτουργία.
• Ένωση αδειών – Αυτόματα ενώνει δύο ή περισσότερες άδειες με το ίδιο όνομα πελάτη για ευκολότερη διαχείριση των αδειών.
• Spam log – Εμφανίζει τον αποστολέα, τον παραλήπτη, το spam score, την κατατάξη και τις ενέργειες που έγιναν για τις συγκεκριμένες πληροφορίες.
• Greylisting log – Δείχνει τους greylisted αποστολείς, παραλήπτες, τις ενέργειες που έγιναν και το status μέχρι να γίνουν οι διορθωτικές ενέργειες.