Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσαν οι Intrasoft International και SAP Hellas με θέμα «Λύσεις SAP για τους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας».

Στα πλαίσια της ημερίδας, η SAP Hellas αναφέρθηκε στο σύνολο των λύσεων SAP για τον τομέα της Έρευνας και Εκπαίδευσης, η INTRASOFT International παρουσίασε τη λύση της για τους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας, ενώ στελέχη του Κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιά και του Πανεπιστημίου Πατρών μίλησαν για την εμπειρία τους από την εφαρμογή των λύσεων SAP.

Όπως δήλωσε ο κύριος Μ. Δεληγιαννάκης, Προϊστάμενος Γραμματείας του ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πειραιά (Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιά), «Η γρήγορη ανάπτυξη και η αποτελεσματική έναρξη λειτουργίας του συστήματος, είχε απτά θετικά αποτελέσματα στη λειτουργία του Κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς, τα οποία έγιναν άμεσα αντιληπτά στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον του φορέα».

Η INTRASOFT International, Silver Channel Partner και εξειδικευμένος συνεργάτης της SAP στον τομέα της εκπαίδευσης, έχει αναπτύξει μία κάθετη λύση για τους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας, με χρόνο υλοποίησης 10 εβδομάδων και, στα πλαίσια της ημερίδας, ανακοίνωσε μία ειδική οικονομική προσφορά για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που ενδιαφέρονται να την εγκαταστήσουν εντός του τρέχοντος έτους.