H Gennet στην Ημερίδα HighTech Exports για την εξαγωγή Ελληνικών Υπηρεσιών Υψηλής Τεχνολογίας (ICT).


gennet_logoO κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Gennet, συμμετείχε ως ομιλητής στην ημερίδα HighTech Exports με θέμα τις Εξαγωγές Ελληνικών Υπηρεσιών Υψηλής Τεχνολογίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας ελληνικές εταιρείες που διαθέτουν υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, που έχουν αναπτύξει καινοτόμες υπηρεσίες και ανταγωνίζονται επάξια στην παγκόσμια αγορά, που έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και λειτουργούν ως πρότυπα για τη νέα γενιά επιχειρηματιών και επιστημόνων που βρίσκονται στην αρχή αλλά διαθέτουν υψηλό όραμα και στόχους.


Ο κ. Θεοδωρόπουλος, παρουσίασε την ολοκληρωμένη «οικογένεια» ευρυζωνικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η Gennet προσαρμοσμένη στις ειδικές απαιτήσεις, όχι μόνο της εγχώριας αγοράς αλλά και άλλων αγορών της ευρύτερης Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Όπως ανέφερε, σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την Ελληνική οικονομία, η εξωστρέφεια πρέπει να είναι η βασική στρατηγική. Για την ανάκαμψη των εξαγωγών υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, απαιτείται ένα δημιουργικό μείγμα που θα συνδυάζει ένα εθνικό σχέδιο με κίνητρα ενίσχυσης και διευκόλυνσης των επιχειρήσεων και την αξιοποίηση του αξιόλογου επιστημονικού δυναμικού που διαθέτει η χώρα μας.


Διοργανωτής της Ημερίδας ήταν ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδος (YoungLeaders), Υποστηρικτής η Communication Effect και Χορηγός η Exodus.