Η Panda Security θα προστατεύει τον εξοπλισμό της ισπανικής ομάδας, με Panda Cloud Protection και τα Panda GateDefender Integra appliances.


hispania racingΗ Panda Security, The Cloud Security Company και η Hispania Racing, η μοναδική ισπανική ομάδα που συμμετέχει στην Formula 1, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας όπου η Panda θα είναι τεχνικός χορηγός της ομάδας για το 2011.


Βάσει της συνεργασίας, η Panda Security θα παρέχει λύσεις ασφαλείας καθώς και υποστήριξη υπηρεσιών VIP για την προστασία της μηχανογραφικής υποδομής της Hispania Racing (τόσο στα γραφεία της ομάδος, όσο και στους φορητούς υπολογιστές). Επιπλέον, η ομάδα F1 θα συμπεριλάβει το λογότυπο της Panda Security σε όλο το χορηγικό της υλικό για το 2011.


Η Hispania Racing θα απολαμβάνει από την Panda Security προστασία βασισμένη σε τεχνολογίες αιχμής που βασίζονται στο cloud μέσω της εφαρμογής Panda Cloud Protection. Η συγκεκριμένη λύση παρέχει ασφάλεια σχεδόν σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε 63000 και πλέον ιούς, worms, Trojans και άλλες κακόβουλες επιθέσεις. Βάσει της τεχνολογίας συλλογικής νοημοσύνης (Collective Intelligence) της Panda Security, αυτόματα αναλύονται, αξιολογούνται, αλλά και απενεργοποιούνται, το 99,4% όλων των νέων malware.


To Panda Cloud Protection δεν θα προστατεύει όμως μόνο τους servers της Hispania Racing, αλλά και τα εταιρικά email, όλη την κίνηση του Internet, καθώς και του φορητούς υπολογιστές με τους οποίους η ομάδα μετακινείται ανά τον κόσμο κατά τη διάρκεια των αγώνων της F1 για όλο το 2011. Η εφαρμογή θα ελέγχει και θα προστατεύει κεντρικά το δίκτυο της ομάδος σε πραγματικό χρόνο, ενώ η περίμετρος του δικτύου αυτού θα προστατεύεται επιπλέον με το Panda GateDefender Integra.