Η Performance με τη VMware διοργανώνουν στις 5 Απριλίου 2011 στην Αθήνα το ετήσιο Virtualization & Cloud Computing Forum.


Virtualization & Cloud Computing ForumΤο συνέδριο αυτό, που γίνεται φέτος για 4η φορά, αποτελεί σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις στο χώρο του virtualization και δημιουργία και παραγωγική αξιοποίηση υποδομής private και public cloud computing.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν παρουσιάσεις σχετικά με τις βασικές τεχνολογίες και πρακτικές virtualization, πώς οι κύριες επιχειρηματικές εφαρμογές βάσεις δεδομένων τρέχουν σε virtualized περιβάλλοντα, εφαρμογές στο Cloud, ασφάλεια στο Cloud και πώς η VMware βοηθά στη δημιουργία αυτού.


Platinum Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρίες Cisco, Dell, EMC, Emulex HP, IBM και Radware, Gold Χορηγοί οι εταιρίες F5, Orsyp, Veeam και Zimbra, Solutions Providers Χορηγοί οι εταιρίες BRonet, iDesk (Punkt), Intracom Telecom, Qualco και Syscom και Χορηγοί Επικοινωνίας οι Com Today, Com Business, IT Pro, Channel Partner, Netweek και Netfax.


Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν από την IDC στοιχεία και εκτιμήσεις για την εξέλιξη της αγοράς Virtualization και Cloud Computing και τη χρήση των τεχνολογιών αυτών στην Ελλάδα και διεθνώς.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και λύσεις, αρχές σχεδίασης/ υλοποίησης private & public cloud βασισμένου στη τεχνολογία virtualization. Θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και workshops, θα συζητήσουν με κορυφαίους κατασκευαστές τεχνολογιών πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στο χώρο και θα ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη Ελληνικών εταιριών και οργανισμών που χρησιμοποιούν παραγωγικά το virtualization για να μειώσουν δραστικά το λειτουργικό τους κόστος, να αυξήσουν ευελιξία και ταχύτητα αντίδρασης καθώς και την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών πληροφορικής.


Για πρώτη χρονιά φέτος θα διεξαχθούν και αρκετά lab/technical sessions κατά την διάρκεια της ημερίδας, με live demos & technical workshops. Για τα sessions αυτά οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα χρειαστεί προ-εγγραφή, όπου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.virtualizationforum.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείτε με την Performance Technologies στο τηλ. 210-9947006, κα Αγγελική Παπαδημητρίου. Για τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου διατίθεται δωρεάν παρκινγκ.