Αποκλειστική Συνεργασία Creative Image και Γ.Ε. Γαιωμετρικής.

creative-imageΗ Creative Image ανακοινώνει τη αποκλειστική συνεργασία της με την Γ.Ε. Γαιωμετρική ΛΤΔ, μία εκ των μεγαλύτερων και δυναμικότερων εταιρειών στον χώρο των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών GIS στην Κύπρο για την λεπτομερή χαρτογράφηση της κυπριακής επικράτειας. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν αρχικά με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων χαρτών και συστημάτων πλοήγησης για την Κύπρο ενώ στο μέλλον θα υπάρξει προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων της Creative Image στην κυπριακή αγορά.
Μετά από πολύμηνες και επίπονες διαδικασίες ξεκινά η διάθεση του πλοηγήσιμου ψηφιακού χάρτη NaviCyprus 2008.01 που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας των δύο εταιρειών και προσφέρει ποιοτική κάλυψη που αγγίζει το 100% του οδικού δικτύου της Κύπρου, πράγμα που μεταφράζεται σε 16.300 χιλιόμετρα πλοηγήσιμων δεδομένων καλύπτοντας παράλληλα 22 δήμους και 42 κοινότητες. Ο χάρτης περιλαμβάνει επιπλέον 4.200 χιλιόμετρα αγροτικού και δασικού οδικού δικτύου καθώς και 5.300 σημεία ενδιαφέροντος που δεν περιορίζονται μόνο σε αστικό περιβάλλον αλλά επεκτείνονται και σε έναν μεγάλο αριθμό χωριών, δασικών περιοχών και τουριστικών προορισμών.
Είναι σαφές ότι με αυτή την κίνηση η Creative Image αποβλέπει σε μία δυναμική επέκταση εκτός συνόρων αφού τα ποιοτικά στοιχεία που περιέχει ο NaviCyprus 2008.01 με το λανσάρισμά του, τον καθιστούν τον πληρέστερο και ποιοτικότερο χάρτη που κυκλοφορεί σήμερα για την Κύπρο.
Επιπλέον η Γ.Ε. Γαιωμετρική σε συνεργασία με την Creative Image έχει αναλάβει για τα επόμενα 5 χρόνια το ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ update του χάρτη παρέχοντας με επιτόπιο έλεγχο και εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα, συνεχείς και ποιοτικές αναβαθμίσεις.

Ο διευθυντής πωλήσεων της Creative Image κ. Άγγελος Ζώτος δήλωσε:
«Με την κίνησή της αυτή, η Creative Image ξεκινά μία έντονη επεκτατική δραστηριότητα στο εξωτερικό αφού πλέον δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα και εκτός συνόρων. Παρά την κρίση που παρατηρείται στην παγκόσμια οικονομία, η εταιρεία μας συνέχισε την ανοδική της πορεία επιτυγχάνοντας μέσα στο 2008 τριπλασιασμό των μεγεθών της. Στόχος της Creative Image είναι πλέον η εξάπλωσή της σε περισσότερες αγορές του εξωτερικού αφού μετά την Κύπρο θα ακολουθήσουν και τα Βαλκάνια, προσφέροντας στους καταναλωτές πάντα κορυφαία αποτελέσματα και άρτιες υπηρεσίες όπως ο NaviCyprus 2008.01 που καλύπτει την Κύπρο έτσι όπως δεν τα έχει καταφέρει καμία άλλη βάση».