Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα τεχνολογίας που διοργάνωσε για το δίκτυο των συνεργατών της η Oktabit στα Ιωάννινα.

Στην ημερίδα, την οποία παρακολούθησαν συνεργάτες της OKTABIT από τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας και Κέρκυρας, συμμετείχαν οι εταιρείες D-Link και Dell, των οποίων τα προϊόντα , η OKTABIT αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, στην εισαγωγική του ομιλία «H Οktabit συνεχίζει με επιτυχία τις ημερίδες τεχνολογίας και ενημέρωσης με τους συνεργάτες της στην ελληνική περιφέρεια, με την πεποίθηση ότι η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας βασίζεται στην αξιοποίηση της εκπαίδευσης με στόχο τη βελτίωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας με βάση τις ανάγκες των συνεργατών της».
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον κ. Πέτρο Κούτρα, Διευθυντή Πωλήσεων της D–Link Hellas και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν με workshop για τις δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα της D – Link και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την ασύρματη δικτύωση, με ομιλητή τον κ. Γιάνκο Μαυρόπουλο, Product Manager δικτυακών λύσεων της OKTABIT. Συζητήθηκε ακόμα, το θέμα της ασφάλειας ασύρματων δικτύων και η θεωρία κεραιών.
Στη συνέχεια ο κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, DELL Solutions Consultant (SMB), ενημέρωσε τις παρευρισκόμενες εταιρίες για την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η DELL στην ελληνική αγορά, καθώς και για τα οφέλη που απολαμβάνουν οι ίδιες αλλά και οι τελικοί καταναλωτές από την αγορά προϊόντων DELL.
Στο τέλος της ημερίδας κληρώθηκαν δώρα στους παρευρισκόμενους και ακολούθησε δεξίωση στους χώρους του ξενοδοχείου.