Oι εκτυπωτές της Konica Minolta συμβάλλουν στην περιβαλλοντική αειφορία, σύμφωνα με αποτελέσματα δοκιμών.


konica minoltaΗ αφαίρεση του μελανιού ή του γραφίτη από ανακυκλωμένο χαρτί, που ονομάζεται Deinking, είναι το κλειδί για τη διαδικασία της ανακύκλωσης χαρτιού σήμερα.


Η Διεθνής Ένωση «International Deinking Industry Association» (INGEDE) πρόσφατα πραγματοποίησε δοκιμές για την αξιολόγηση της ικανότητας αφαίρεσης του γραφίτη από τις εκτυπώσεις. Στα πέντε συστήματα Konica Minolta των σειρών PRO και PRESS που δοκιμάστηκαν πέτυχαν όλα κορυφαία αποτελέσματα.


Εκτυπωμένο υλικό από τα bizhub PRO C6000, PRO C7000 και από τα bizhub PRESS C6000, PRESS C7000 / P και PRESS C8000 παρουσιάζουν εξαιρετικές ιδιότητες deinking και συμβάλλουν περαιτέρω στην ολοκλήρωση του κύκλου του χαρτιού.


Τα Konica Minolta bizhub PRO C6000, PRO C7000 καθώς και τα PRESS C6000, PRESS C7000 / P και το C8000 PRESS, ελέγχθηκαν από την INGEDE για την ικανότητά τους να υποστηρίξουν την ανακύκλωση χαρτιού. Όλα τα παραπάνω προϊόντα αρίστευσαν στην αξιολόγηση. Η επιτυχία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον πολυμερισμένο γραφίτη Simitri HD της Konica Minolta που χρησιμοποιείται για τα παραπάνω bizhub. Τα χαρακτηριστικά του γραφίτη Simitri HD είναι τέτοια που συμβάλλουν στην εύκολη αφαίρεση του από το χαρτί κατά την διάρκεια της ανακύκλωσης.


Έτσι, οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν ήδη ένα από αυτά τα συστήματα ή σκοπεύουν να αποκτήσουν μπορούν να είναι βέβαιοι ότι δεν θα εκτυπώνουν σε βάρος του περιβάλλοντος, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ποιότητα σχεδόν offset στις εκτυπώσεις τους.


Το bizhub PRESS C8000 είναι ένα από πέντε Konica Minolta παραγωγικά συστήματα εκτύπωσης που πέτυχε κορυφαία αποτελέσματα ικάνοτητα deinking. Η σειρά της Konica Minolta όπως το bizhub C7000 είναι μεταξύ των εκτυπωτών που παρουσίασαν εξαιρετικές ιδιότητες deinking σύμφωνα με τις δοκιμές της Διεθνούς Ένωσης International Association of the Deinking Industry (INGEDE).