Η σειρά συσκευών Navigon 70 με τα μοντέλα Plus και Premium θέτει νέα δεδομένα στην πλοήγηση.


NAVIGON70PREMΗ 5 ιντσών οθόνη αφής …νιώθει το χρήστη της με ένα και μόνο απλό άγγιγμα και από απόσταση. H σειρά 70 της Navigon ενσωματώνει και την τεχνολογία Motion Sensor, ενώ η μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής του χάρτη για προνοητική οδήγηση, η ανανεωμένη λειτουργία Active Lane Assistant αλλά και η ελληνική αναγνώριση φωνής (Professional Voice Command 2.0), συμπληρώνουν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς Premium, η οποία ενσωματώνει επιπλέον σύστημα ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth 2.0 καθώς και τη λειτουργία City View3D 2.0.


Όλες οι συσκευές της σειράς βασίζουν τη λειτουργία τους στον επεξεργαστή 520MHz με πυρήνα ARM11, τον ταχύτερο επεξεργαστή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα PNDs.


Professional Voice Command 2.0.. τώρα και στα ελληνικά
Όσοι βρίσκονται συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια με το αυτοκίνητο, σίγουρα θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις καινοτόμες λειτουργίες των μοντέλων Premium. Με τη λειτουργία Professional Voice Command 2.0 στα ελληνικά, μπορεί ο χρήστης να ρυθμίσει όλες τις σημαντικές λειτουργίες εύκολα και γρήγορα, απλώς και μόνο μιλώντας ελληνικά στη συσκευή Navigon και μάλιστα στην απλή καθομιλουμένη γλώσσα.


Ερωτήσεις όπως για παράδειγμα το πού βρίσκεται ένα φαρμακείο, ή ένα βενζινάδικο, μπορούν να γίνουν με μία και μόνο πρόταση και το Navigon 70 Premium θα σας οδηγήσει άμεσα και με ασφάλεια στον επιθυμητό προορισμό. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι μέσα από το Professional Voice Command 2.0 ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τις διάφορες ρυθμίσεις στις επιλογές, όπως για παράδειγμα την ένταση, να επιλέξει την επιθυμητή διαδρομή μέσα από το MyRoute αναφέροντας απλά το χρώμα της διαδρομής ή τον αριθμό, να αποθηκεύσει στα ελληνικά τις διευθύνσεις και τα ονόματα για περαιτέρω χρήση, αλλά και να διορθώσει τη διεύθυνση, εάν κατά την εισαγωγή έχει γίνει κάποιο λάθος, καθώς και να ζητήσει τα κοντινότερα σημεία ενδιαφέροντας (POIs).


Motion Sensor: δείτε μόνο τα σημαντικά χωρίς επαφή
Το Motion Sensor αποτελεί τη νεότερη καινοτομία της Navigon. Με την ενεργοποίησή του εξαφανίζεται αυτόματα η ένδειξη Navigon MyBest POI και η γραμμή επιλογών του Navigon, για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει περισσότερα από το χάρτη και να οδηγεί με μεγαλύτερη προνοητικότητα. Πλησιάζοντας το χέρι στη συσκευή, θα εμφανιστούν ξανά αυτά τα στοιχεία πάνω στην οθόνη. Σταματώντας το χειρισμό της συσκευής πλοήγησης, εμφανίζεται και πάλι η άνετη προβολή του χάρτη στην οθόνη 5 ιντσών.


Σύστημα ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth 2.0
Το σύστημα ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth 2.0 παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα σύνδεσης και δεύτερου κινητού τηλεφώνου στη συσκευή Navigon. Με αυτό τον τρόπο μπορεί για παράδειγμα να συνδέσει το επαγγελματικό και το προσωπικό κινητό ταυτόχρονα. Στη συνέχεια να χειριστεί την ατζέντα του στην οθόνη και να πραγματοποιήσει κλήσεις εύκολα και με ασφάλεια.


Ευρωπαϊκοί χάρτες που σας ταξιδεύουν σε πάνω από 40 χώρες
Η σειρά 70 της Navigon ενσωματώνει τους αναβαθμισμένους ευρωπαϊκούς χάρτες που βοηθούν τους οδηγούς να βρίσκουν με ασφάλεια τον προορισμό τους σε πάνω από 40 Ευρωπαϊκές χώρες.