Η Adobe ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων Adobe Creative Suite 4 καθώς και του δωρεάν Adobe Flash Player 10.

Με την κυκλοφορία της νέας σειράς προϊόντων CS4, η Adobe ανακοίνωσε και τη νέα της πολιτική, όσον αφορά τις αναβαθμίσεις από παλαιότερες εκδόσεις. Πλέον, χρήστες, με παλαιότερες εκδόσεις του Creative Suite ή του Studio, θα πληρώνουν ακριβότερα την αναβάθμιση από αυτούς που διαθέτουν την αμέσως προηγούμενη έκδοση.

Για να δώσει την ευκαιρία όμως, σε όσους έχουν παλαιότερες εκδόσεις και θέλουν να αναβαθμίσουν σε CS4, με την καλύτερη δυνατή τιμή, η Adobe προχώρησε σε μια ειδική, Grace Period -περιορισμένη χρονικά- προσφορά, με την οποία πελάτες με CS1, CS2, Studio 8 ή Studio MX 2004 μπορούν να αναβαθμίσουν σε Creative Suite 4 στην ίδια τιμή, με αυτήν που δικαιούνται οι πελάτες που διαθέτουν Creative Suite 3. Η προσφορά ισχύει έως και το Μάρτιο του 2009.

Τέλος, το Adobe Flash Player 10 είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download για Windows, Linux και Macintosh πλατφόρμες από το www.adobe.com/go/getflashplayer

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες της νέας σειράς Adobe CS4, απευθυνθείτε στην Ανοδος ΑΕ ή/και στο επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της. ( http://www.anodos.gr/company/resellers.html ) και κερδίστε παράλληλα μοναδικά προνόμια.