H THQ ανακοίνωσε ότι ο SpongeBob SquarePants θα κάνει το ντεμπούτο του στο Nintendo 3DS αυτό το Μάιο.


SpongeBob SquarePantsΤο SpongeBob SquigglePants δίνει στους φίλους του SpongeBob μια καινοτομική εμπειρία εκμεταλλευόμενο την τρισδιάστατη λειτουργία του για ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Το ντεμπούτο του SpongeBob SquigglePants στο Nintendo 3DS έρχεται αμέσως μετά την εμφάνισή του στο uDraw GameTablet™ για το Wii™.


Στο SpongeBob SquigglePants για το Nintendo 3DS, οι φίλοι του SpongeBob θα μπορούν να χειρίζονται το αγαπημένο τους χαρακτήρα σε 3D. Φέρνοντας μαζί 100 ξεκαρδιστικά nanogames στα οποία οι παίκτες θα πρέπει να στρίψουν, να αναποδογυρίσουν ή να συρθούν μέσα σε επτά διαφορετικούς κόσμους, το SpongeBob SquigglePants περιλαμβάνει έναν αποκλειστικό “3D κόσμο” που δίνει στον SpongeBob ένα μοναδικό καλλιτεχνικό στυλ.


Η όλη εμπειρία στο SpongeBob SquigglePants διαδραματίζεται από το χαρακτήρα Patchy the Pirate, ο οποίος όχι μόνο καθοδηγεί τους παίκτες στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά εμφανίζεται ξαφνικά και αλληλεπιδρά με τους παίκτες καθώς αυτοί αγωνίζονται στα διάφορα nanogames, προσφέροντας μια πρόσθετη πίστα υποθαλάσσιας διασκέδασης.


Το SpongeBob SquigglePants στο Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει το Μάιο, ενώ η έκδοση για uDraw GameTablet, η οποία περιλαμβάνει ένα δωρεάν εργαλείο ζωγραφικής και gameplay που είναι μοναδικό στο uDraw, είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 12 Απριλίου.