Η Konami ανακοινώνει το πρώτο update για τις ομάδες του Pro Evolution Soccer 2009

pes2009Η εταιρεία που κυκλοφορεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι ποδοσφαίρου ανακοινώσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα free downloadable update στις αρχές Νοεμβρίου, το οποίο θα ενημερώνει αυτόματα το παιχνίδι για όλες τις νέες μεταγραφές που γίνονται! Το Update αυτό θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εβδομάδες και θα προσθέσει στο παιχνίδι 4 νέες επίσημες Ισπανικές Ομάδες, -Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander και Valladolid.
Επιπροσθέτως θα ενημερώσει αυτόματα όλες τις υπάρχουσες ομάδες για όλες τις αλλαγές-μεταγραφές που έχουν γίνει έως τότε. Τέλος θα προσθέσει στο UEFA Champions League mode ,12 ακόμα ομάδες! Μερικές από αυτές τις ομάδες είναι οι Marseille, Juventus, και Basel.

Οι αλλαγές αυτές επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Konami για συνέχεις αναβαθμίσεις της σειράς PES. To νέο αυτό update θα προσθέσει ένα νέο function στο παιχνίδι, το «Theatre of Legends» function, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν upload replay data για να τα δείξουν αργότερα στους φίλους τους.

Η σειρά PES έχει γίνει διάσημη για το λεπτομερές σύστημα ελέγχου ,αλλά με το PES 2009 στοχεύουμε πολύ υψηλότερα. Το PES 2009 προσφέρει αναβαθμισμένα γραφικά έτσι ώστε η εμφάνιση και η κίνηση των παικτών να πλησιάζει ακόμη περισσότερο τους πραγματικούς παίκτες. Παράλληλα, όλες οι νέες επιλογές θα επιτρέπουν στους χρήστες να κατευθύνουν το παιχνίδι σύμφωνα με τα δικά τους γούστα, ενώ οι νέες κινήσεις , τα καινοτομικά νέα στοιχεία ελέγχου και τα νέα στοιχεία online θα εντείνουν τον ρεαλισμό του νέου παιχνιδιού.

“Το PES 2009 έχει ήδη εκατομμύρια προ παραγγελίες αλλά οι συνεχείς αναβαθμίσεις δείχνουν ότι μπορούμε να κάνουμε τον τίτλο ακόμα καλύτερο” δήλωσε ο Jon Murphy ,PES European Team Leader για την Konami Digital Entertainment GmbH. “Ελπίζουμε η νέα αυτή αναβάθμιση όσο αναφορά στις ομάδες και την UEFA Champions League να ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς PES και δεσμευόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ…θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα free downloadable updates”