Ιδανικός συνδυασμός HDTV & monitor για μικρούς χώρους

lg-m2294dΗ LG Electronics ανακοινώνει ένα νέο προϊόν 2 σε 1! Τηλεόραση και οθόνη υπολογιστή μαζί, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους δεν διαθέτουν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο και τα θέλουν όλα σε τάξη. Η νέα σειρά υψηλής αισθητικής Μ94D, διατίθεται σε 19, 20 και 22 ίντσες, προσφέρoντας ταυτόχρονα μία HDTV εμπειρία και μια ιδανική για ανάγνωση και εργασία οθόνη.
Παρατηρώντας τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των καταναλωτών, η LG ξέρει να διακρίνει την έντονη ζήτηση που επικρατεί για τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας που προορίζονται για χώρους προσωπικούς, όπως υπνοδωμάτια και γραφεία, χώρους δηλαδή όπου παραδοσιακά οι άνθρωποι συνηθίζουν να έχουν υπολογιστές. Η σειρά LG Μ94D λειτουργεί τόσο ως HDTV, όσο και ως οθόνη υπολογιστή, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για μια διπλή αγορά εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χώρο και χρήμα. Σε αυτό το πλαίσιο αποτελεί την εξυπνότερη επιλογή για αυτούς που τα θέλουν όλα, διασκέδαση και δουλειά, σε μία και μόνο συσκευή.
Η σειρά Μ94D μοιάζει σε εμφάνιση με τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις της LG, αλλά έχει τις ιδανικές διαστάσεις έτσι ώστε να ταιριάζει και να προσαρμόζεται σε κάθε χώρο. Το γυαλιστερό μαύρο πλαίσιό της, αλλά και τα μη ορατά ηχεία της δημιουργούν ένα ενιαίο, λιτό σύνολο, ενώ το κάτω μέρος του πλαισίου που σταδιακά γίνεται διάφανο δίνει την αίσθηση ότι η Μ94D επιπλέει στο νερό. Η λεπτή, όμορφη και καμπυλωτή βάση της, η κυρτή πλάτη της και το μπλε LED πλήκτρο λειτουργίας της ολοκληρώνουν τις υψηλές προδιαγραφές στυλ και εμφάνισης που διαθέτει η Μ94D.
Η ποιότητα της εικόνας – χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σημαντικό για μία οθόνη – είναι πραγματικά δύσκολο να αποδοθεί στον μέγιστο βαθμό όταν πρόκειται για συνδυασμό τηλεόρασης και οθόνης. Η Μ94D, παρόλα αυτά, καταφέρνει να ανταπεξέλθει και στους δύο ρόλους άψογα. Το μοντέλο των 19 ιντσών διαθέτει ανάλυση 1440×900 και τα μοντέλα των 20 και 22 ιντσών διαθέτουν ανάλυση 1690×1050. Αυτές οι προδιαγραφές συνίστανται τόσο για τηλεοπτικές προβολές HD, όσο και για επεξεργασία κειμένου και φωτογραφιών και ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 20.000:1 εγγυάται την ακριβή αποτύπωση κάθε χρωματικής απόχρωσης, το απόλυτο μαύρο, το λευκότερο λευκό αλλά και κάθε ενδιάμεση απόχρωση. Η εικόνα που προσφέρει η Μ94D γίνεται ακόμη καλύτερη χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία f-Engine της LG. Ο χρόνος απόκρισης είναι 5 ms, αρκετός ώστε κάθε γρήγορη κίνηση στις ταινίες δράσης, στα σπορ ή στα παιχνίδια να είναι πεντακάθαρη.
Καθώς η Μ94D είναι σχεδιασμένη τόσο για κοντινή όσο και για μακρινή θέαση, η γωνία θέασης 170ο προς κάθε κατεύθυνση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Εξασφαλίζει την ακρίβεια της χρωματικής απόδοσης τόσο όταν είμαστε καθισμένοι στο γραφείο απέναντί της, όσο και όταν είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας. Επιπλέον, η βάση της Μ94D μπορεί να λυγίσει για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.
Οι συνδέσεις D-Sub και DVI-D εξασφαλίζουν την εύκολη σύνδεση της Μ94D με τον υπολογιστή, ενώ διαθέτει και μία σειρά επιπλέον συνδέσεων για ήχο και εικόνα, 2 HDMI, Full και Half Scart και PC audio in & out. Όσον αφορά την τηλεόραση, το ενσωματωμένο DTV tuner και η υποστήριξη για SRS surround ήχο, κάνουν τη χρήση της πανεύκολη. Η LG Μ94D είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.