Η Sony Ericsson ανακοίνωσε την συνεργασία της με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010.

Sony EricssonΗ Sony Ericsson αποτελεί την επίσημη εταιρεία κινητών τηλεφώνων της παγκόσμιας διοργάνωσης και η συνεργασία της εμπίπτει στην κατηγορία Digital Life, την οποία από το 2005 απέκτησε η Sony Corporation, ‘’partner’’ της FIFA και μια από τις ιδρυτικές εταιρίες της Sony Ericsson.

Η χορηγία της Sony Ericsson θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2010 και συμπεριλαμβάνει το Παγκόσμιο Κυπελλο Ποδοσφαίρου 2010 που θα διεξαχθεί στην Ν. Αφρική. Η εταιρεία θα μπορεί να εκμεταλλευτεί αποκλειστικά δικαιώματα παγκοσμίως, ενώ παράλληλα θα έχει πρόσβαση και σε επιπλέον δικαιώματα που ανήκουν στην FIFA.

Με τη νέα αυτή χορηγία δίνεται η ευκαιρία στη Sony Ericsson να γίνει μέρος ενός από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως. Η εταιρεία, βασιζόμενη στην ήδη επιτυχημένη χορηγική δράση που έχει αναπτύξει με το Sony Ericsson WTA Tour, τη μεγαλύτερη χορηγία του επαγγελματικού τεννις γυναικών, θα επιδιώξει τώρα να προσφέρει και στους ποδοσφαιρόφιλους νέες μοναδικές εμπειρίες.

Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία, ο Lennard Hoornik, Corporate Vice President & Head of Global Marketing της Sony Ericsson δήλωσε, “Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν την ανακοίνωση. Στη Sony Ericsson επιθυμούμε να κατακτήσουμε τις καρδιές των φιλάθλων παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας τα δικαιώματα που μας παραχωρεί αυτή η συμφωνία, ώστε να κάνουμε τα κινητά τηλέφωνα μας και τα αξεσουάρ μας αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας τους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς καινοτόμες εμπειρίες και φυσικά ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση του πιο δημοφιλούς αθλήματος- του ποδοσφαίρου’’.

Η Sony Ericsson στο άμεσο μέλλον θα ανακοινώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη χορηγία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της FIFA.