Κορυφαίοι Κατασκευαστές Πρωτότυπου Εξοπλισμού επιλέγουν τους AMD Fusion APUs για Whitebook και High Definition PC Systems.


amd-fusion-logoΤα νέα PCs με AMD Fusion είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για υψηλής ευκρίνειας computing, διευρυμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και κομψό, compact σχεδιασμό.


Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011 αναμένεται να διατεθούν στην αγορά δεκάδες ODM whitebooks (White boxes) και υπολογιστές υψηλής ευκρίνειας (HDPC) που θα διαθέτουν AMD C- και E-Series Accelerated Processing Units (APUs).


Τα νέα whitebooks, βασισμένα στην τεχνολογία Fusion της AMD, είναι διαθέσιμα στην αγορά από κορυφαίους ODMs σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως Clevo, Coby, Compal, ECS, Hasee, MSI και Shuttle. Οι νέες γενιές HDPCs που διαθέτουν AMD E-Series και C-Series APU αναμένονται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2011, από συνεργάτες-ODM της AMD, συμπεριλαμβανόμενων των JEHE, J&W, MSI, PCP, Tul και WeiBu.


Τα HDPC συστήματα με AMD Fusion APUs προσφέρουν συναρπαστική εμπειρία computing για home theater και small-form-factor PCs. Το “plug-and-plug” AOB περιλαμβάνει έναν AMD Fusion APU και ψύκτρα / ανεμιστήρα με δυνατότητα εξόδου βίντεο, που επιτρέπουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην ισχύ και την απλότητα του σχεδιασμού. Με τις διακεκριμένες GPU, η τεχνολογία AMD APU υποστηρίζει το πρότυπο DirectX® 11 και εξόδους όπως DVI και HDMI.