Σε μία σημαντική συμφωνία προχώρησε η AirTies με τα καταστήματα Multirama, σύμφωνα με την οποία τα προϊόντα της εταιρίας θα διατίθενται μέσω της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων πληροφορικής.

AirTies Wireless NetworksΣυγκεκριμένα, από τις 1/10/2008 οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στα προϊόντα της AirTies μέσω των 77 καταστημάτων Multirama σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα που θα διατίθενται μέσω των καταστημάτων Multirama, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

RT-205 (125Mbps Wireless ADSL 2+, 1 port router): Μια ολοκληρωμένη λύση για σύνδεση στο Internet που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εύκολα το ασύρματο δίκτυό τους και την υπηρεσία ADSL προσφέροντας ταυτόχρονη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε έως και 253 υπολογιστές. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία της AirTies, ο συγκεκριμένος router λειτουργεί είτε με τη συμβατική τηλεφωνική γραμμή PSTN ή με την ψηφιακή γραμμή ISDN.

WUS-300 (125Mbps Wireless USB Adaptor): Παρέχει σε χρήστες σταθερών ή φορητών υπολογιστών δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και σύνδεσης σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο, ακόμη και αν ο υπολογιστής βρίσκεται κάτω από γραφείο ή μέσα σε ντουλάπι, ο προσαρμογέας WUS-300 USB μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο του χρήστη, με τη βάση και το καλώδιο επέκτασης USB για τη μέγιστη δυνατή λήψη.

WUS-201 (54Mbps Wireless USB Adaptor): Αποτελεί μια ιδανική λύση για επιτραπέζιους υπολογιστές και laptops που δε διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης. Το WUS-201 συνδέεται στη συνηθισμένη θύρα USB που υπάρχει σε κάθε υπολογιστή παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σύνδεσης με τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης WPA2, WPA και WEP.

Η AirTies, έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην ελληνική αγορά μόλις πρόσφατα, στοχεύει στη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας των Ελλήνων χρηστών προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα της πλέον εξελιγμένης ασύρματης τεχνολογίας.

Ο κος Στάθης Δημητριάδης, Διευθυντής Πωλήσεων της AirTies για την Ελλάδα και την περιοχή ΕΜΕΑ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κλείσιμο της συμφωνίας: «Η συνεργασία μας με τα Multirama, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στη λιανική αγορά Πληροφορικής, είναι σε κοινή πορεία με τους στρατηγικούς μας στόχους, με την επίτευξη, δηλαδή, σημαντικού μεριδίου αγοράς στην Ελληνική αγορά σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαστε σίγουροι ότι η ποιότητα των προϊόντων της AirTies και το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας θα οριοθετήσει περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά».

Λίγα λόγια για την AirTies
Η AirTies αναπτύσσει και προσφέρει προϊόντα ασύρματης τεχνολογίας (υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet/ADSL, Ασύρματα LANs, τηλεφωνία μέσω Internet/VoIP, τηλέφωνα Wi-Fi και τηλεόραση μέσω Internet/IPTV) για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, μικρές επιχειρήσεις και καταναλωτές στην περιοχή της ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Η AirTies ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2004 από μια ομάδα διοικητικών και τεχνικών στελεχών από τη Silicon Valley των ΗΠΑ με στρατηγικό στόχο να αναδειχθεί σε κυρίαρχο παίκτη της περιοχής ΕΜΕΑ. Η AirTies στοχεύει να επεκταθεί στην ευρύτερη ευρωπαϊκή ευρυζωνική αγορά. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, που εξαρτώνται από τις εταιρείες κατασκευής chipset για την ανάπτυξη των προϊόντων τους, η AirTies σχεδιάζει και αναπτύσσει τα δικά της προϊόντα, καθώς και το firmware/middleware που είναι ενσωματωμένο σε αυτά. Επίσης, παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη στους τελικούς χρήστες 7 ημέρες την εβδομάδα,24 ώρες το 24ώρο.