Καλύτερη απόδοση για τον Internet Explorer 9 εγγυάται ο συνδυασμός AMD Fusion APUs με τις κάρτες γραφικών AMD Radeon.


Hardware-canvas-Galactic-Demo-exampleΣτο πλαίσιο του SXSW Interactive, η AMD ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις του νέου Internet Explorer 9 της Microsoft με τη βοήθεια των AMD Fusion APUs και των καρτών γραφικών AMD Radeon™, συμβάλλοντας στη μέγιστη εμπειρία πλοήγησης στο internet νέας γενιάς. Τα συστήματα που βασίζονται στους AMD Fusion APU παρέχουν εξαιρετικά γρήγορη και σταθερή περιήγηση στο διαδίκτυο, ζωντανά γραφικά και ξεχωριστή ποιότητα animation. Η νέα έκδοση του Internet Explorer 9 είναι διαθέσιμη για download από τη Microsoft.


Η τεχνολογία γραφικών της AMD συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά με απίστευτη απόδοση που αποφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η AMD απευθύνεται στην αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ό,τι αφορά στους επεξεργαστές, τις κάρτες γραφικών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών PC που βασίζονται στους καινοτόμους AMD Fusion APUs.


Παράλληλα, οι AMD Fusion APU είναι σχεδιασμένοι για να παρέχουν εμπειρία υψηλής ευκρίνειας δεύτερης γενιάς και αξεπέραστη ποιότητα online βίντεο και ψυχαγωγία χωρίς να θυσιάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με αποτέλεσμα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που βασίζονται στους APU να αποτελούν την ιδανική λύση για περιήγηση στο web με τον Internet Explorer 9.


Ο Internet Explorer 9 αποτελεί την πιο πρόσφατη εφαρμογή που επωφελείται από την προηγμένη τεχνολογία των GPUs της AMD. Μια σειρά από πολυμέσα, παιχνίδια και εφαρμογές προσφέρουν διευρυμένη εμπειρία computing και ρεαλιστική οπτική ψυχαγωγία με τη βοήθεια των προηγμένων γραφικών της AMD.